16 jun. 2019

CLARINS JOLI ROUGE LACQUER REVIEW & SWATCHES

Clarins Joli Rouge Lacquer

Clarins gaat voor een intens lak effect met een uitmuntende hydraterende formule. Ik stel je graag voor Clarins nieuwste lipstick genaamd Joli Rouge Lacquer. Een herinterpretatie van hun tijdloze Joli Rouge lipstick.  Laten we zeggen de lipstick anno 2019.

De originele Joli Rouge heb ik nooit uitgeprobeerd, de Joli Rouge Brilliant daarentegen wel. De nieuwe liplak is helemaal mijn ding. Toen ik de lipstick uit de verpakking haalde, dacht ik dat het een vloeibare lipstick of lipgloss was. De huls heeft sterke gelijkenissen. Doordat de "bullet" gekleurd is, kan je de kleur lipstick snel en makkelijk herkennen. 

Je mag een rijke balsemachtige textuur verwachten die super vlot over de lippen heen glijdt. De formule is verrijkt met biologische zeekraalextract en bevat tot 70% oliën. De kleur is intens en dekt goed. Laat je lippen glanzen net als vinyl. 

Clarins Joli Rouge Lacquer

In totaal zijn er acht kleuren beschikbaar. De tinten zijn makkelijk herkenbaar en stemmen overeen met de klassieke Joli Rouge (satijn), Joli Rouge Velvet (mat) en Joli Rouge Brilliant (glanzend). Ik testte de kleuren 761 Spicy Chili en 705 Soft Berry uit. 

Clarins Joli Rouge Lacquer

Soft Berry is voor mij de ideale everyday kleur. Deze draag ik vanaf 's morgens tot 's avonds. De kleur lipstick is makkelijk te combineren met diverse make up looks en outfits. Het is een oud roze kleur. 

Clarins Joli Rouge Lacquer 705 Soft Berry

Clarins Joli Rouge Lacquer swatches
Spicy Chili - Soft Berry

Spicy Chili daarentegen is voor mij eerder een gewaagde kleur. Het is een helder rode tint. Niet meteen een kleur waar ik dagelijks naar grijp. Eerder voor een speciale gelegenheid of een feestje. 

Clarins Joli Rouge Lacquer 761 Spicy Chili

De lipsticks zijn fijn in applicatie, voelen aangenaam op de lippen en hebben een goede houdbaarheid. De vinyl glans vind ik prachtig. Ik hoop dat Clarins snel het aanbod kleuren gaat uitbreiden.


Te koop via de webshop van Clarins of de parfumerie.
Joli Rouge Lacquer (8 tinten) - 26.50 euro

Beauty Treasures
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram
samples

3 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren en een fancy vormgeving, daar hou ik van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind beide kleurtjes mooi. Ik dacht ook eerst dat het een lipgloss was :) Een goede houdbaarheid en fijn aanvoelen vind ik ook heel belangrijk. En ze zien er ook mooi uit. Ik denk dat deze kleurtjes goed bij je passen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De verpakking lijkt inderdaad op een lipgloss. Het is een hele aangename textuur van lipstick in gebruik.

   Verwijderen