17 apr 2019

DR. HAUSCHKA HIGH SPIRITS LIMITED EDITION

Wie heeft er nog zoveel zin in het voorjaar? We hebben al mogen genieten van enkele zonnige lentedagen! Hoogtijd om de nieuwe lente/zomercollecties de komende tijd te laten voorbij komen op mijn blog. Let's start! De nieuwe Dr. Hauschka limited edition collectie High Spirits brengt een sprankje joie de vivre in ons leven.

Dr. Hauschka High Spirits

Groen, fris roze en koraal staan centraal in deze collectie. Groen staat voor de natuur, het leven en gezondheid. Terwijl rode tinten zoals koraal en roze impulsiviteit geven en drive. Samen genieten van het leven met verantwoorde producten voor ons gelaat. De producten van Dr. Hauschka zijn zuiver en bevatten geen parabenen, synthetishe parfums, conserveermiddelen, siliconen, minerale oliën en PEG's. Maar zitten tjokvol plantaardige ingrediënten, natuurlijke geurstoffen en wassen. Die lief zijn voor de huid. 

Liquid Lip Colour

Laten we beginnen met mijn favorieten uit de collectie namelijk de Liquid Lip Colour. Geen onbekenden voor mij, want in 2018 had Dr. Hauschka ook al Liquid Lip Colour tinten in hun Purple Light collectie zitten. Het zijn vloeibare lipsticks met een glanzende finish. Een perfect huwelijk tussen een lipgloss en lipstick. Het draagcomfort is typerend voor deze Liquid Lip Colour. Verzorgende oliën en boters (mangoboter, candelilla was en druivenpitolie) houden de lippen zacht en soepel. De kleur 03 is een zacht roze en 04 een perzik koraal. De lipsticks hebben een kruidige geur.

Dr. Hauschka Liquid Lip Colour

Bronzing Glow Powder

Ik vind de verpakking van de limited edition Dr. Hauschka producten altijd erg mooi. Dat is niet anders bij deze bronzer. Het is een bronzer en kwast in één. Handig voor onderweg of als je kiest voor een kleine make up collectie. Dan is dit product handig, want je moet geen aparte kwast kopen. Het penseel is zacht en voelt aangenaam aan op de huid en brengt de bronzer netjes aan. Tevens goed voor blending. Wat mij betreft geen slechte kwast! De bronzer zelf is een zachte kleur en geschikt voor lichte huidtypes. Je kan de kleur opbouwen, maar het effect blijft zeer natuurlijk ogen. Een subtiel vleugje glans zonder opvallend te zijn. Het is geen hoogglans, want daar hou ik niet van. In het begin leek het alsof de bronzer de weg naar buiten als het ware niet vond. Intussen is het probleem opgelost en tik je best voor je start op de achterkant, zodat het poeder in de kwast schiet.


Dr. Hauschka Bronzing Glow Powder
Dr. Hauschka Bronzing Glow Powder

Eye Crayon Duo

Een weinig plaats in beslag nemende oogschaduw waarmee zelfs het kleinste kind aan de slag kan. Zo zou ik deze jumbo oogschaduwpotloden omschrijven. De lichte kleur kan je aanbrengen over het bewegende ooglid terwijl de donkere kleur omkadering geeft en gebruikt kan worden als eyeliner. De formule is verrijkt met wondklaver, toverhazelaar, bijenwas en castorolie. Waardoor het ooglid tevens een streepje (letterlijk) verzorging krijgt. Ik vind de jumbo potloden gemakkelijk in gebruik. Het is aan te raden om een goede ooschaduwbasis te gebruiken in combinatie. Aangezien de textuur romig is, trekt de oogschaduw zeer gemakkelijk in de plooitjes. Ansich niets mis met de Eye Crayon Duo. Toch prefereer ik een poederoogschaduw boven een oogschaduwpotlood.

Dr. Hauschka Eye Crayon Duo

Dr. Hauschka High Spirits swatches
 Eye Crayon 01 copper/petrol - Eye Crayon 02 green/pearl - Liquid Lip Colour 03 Pink - Liquid Lip Colour 04 Coral

Voor de look maakte ik gebruik an de Eye Crayon 01. Gecombineerd met de bronzer en de Liquid Lip Colour 04 Coral.


Dr. Hauschka High Spirits look


Wat vind jij van de Dr. Hauschke High Spirits collectie?

Dr. Hauschka is te koop via erkende verkooppunten.
Bronzing Glow Powder - 26.95 euro
Eye Crayon Duo - 19.50 euro
Liquid Lip Colour - 18.50 euro

Beauty Treasures  
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 
samples
 

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie producten! Prachtige look ook heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuke producten! En je look is zo mooi gelukt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dr. Haushka heeft denk ik veel goede verzorgingsproducten en make-up. De bronzing glow powder en liquid lip colours spreken mij het meeste aan. Mooie look ook!

    BeantwoordenVerwijderen