2 sep 2018

DR. HAUSCHKA DEEP INFINITY LIMITED EDITION

Hoop jij net als mij op een indian summer in de maand september? Ik hou nog graag heel even de zon dichtbij. De hele warme temperaturen hoeven voor mij niet meer, maar elke dag het zonnetje. Dat zou ik toch weten te appreciëren. Dr. Hauschka heeft vanaf deze maand een nieuwe limited edition make up collectie genaamd Deep Infinity. Een look om het zomerse gevoel zolang mogelijk vast te houden. Ik ging aan de slag en testte de producten uit.

Dr. Hauschka Deep Infinity


Dr. Hauschka Deep Infinity


Krachtige kleuren met magische aantrekkingskracht die doen denken aan de uitgestrektheid van de hemel en de diepte van de oceaan.
Het merk haalt alles uit de kast om onder hun neutrale iets of wat saaie imago uit te kruipen en dat lukt hun aardig als je mij vraagt. De vorige limited edition collectie Purple Light was voor mij een schot in de roos. Prachtige verpakkingen en mooie make up. Een perfecte combo. Ook Deep Infinity kreeg opnieuw een leuk jasje. De collectie bestaat uit een vloeibare highlighter, een volume mascara, een oogschaduwpalette en een lipstick potlood.

Illuminating Fluid

Deze vloeibare highlighter is mijn favoriet product uit de collectie. Het is een mooie parelmoer roze highlighter die je kan mixen met dagcrème, foundation of alleenstaand kan gebruiken. De pompflacon is makkelijk doseerbaar en hygiënisch. Als je één pompje teveel vindt, kan je ook minder hard drukken, dan krijg je een kleinere hoeveelheid. Net genoeg voor aan te brengen op je jeukbeenderen. De formule is verrijkt met wondklaver en jojobaolie voor een verzorgende werking.

Dr. Hauschka Illuminating Fluid

Volume Mascara

In de Deep Infinity collectie zit een turquoise kleurige volume mascara. Ik begrijp niet waarom merken nog steeds gekleurde mascara's uitbrengen. Ik heb de trend nooit begrepen. 

Dr. Hauschka Volume Mascara


De mascara geeft volume en zorgt ervoor dat je wimpers soepel en zacht blijven. Maar voor mij absoluut geen musthave om in mijn make up collectie te hebben. Mijn voorkeur blijft bij een gewone simpele zwarte mascara. 

Dr. Hauschka Volume Mascara

Eyeshadow Palette

Een quad bestaande uit twee glanzende en twee matte kleuren. De oogschaduws zijn gemaakt van mineralen en verrijkt met zijde, zwarte thee en heilzame plantenextracten om de tere huid van je oogleden te beschermen. 

De kleurcombinatie vind ik mooi alleen het pigment laat te wensen over. De kleuren zijn zeer subtiel en tijdens het blenden vloeien de kleuren in elkaar tot één grote waas. Het palette kost bijna 30 euro. Voor dit geld verwacht ik meer. Dit palette vind ik geen aanrader, jammer genoeg.

Dr. Hauschka Eyeshadow Palette

Lip Crayon 

De lip crayon heeft een prachtige rozenhouten kleur. Zeer draagbaar en zeer makkelijk te combineren met verschillende make up looks. De kleur is rijk en intens. De finish is mat, maar met een hoog draagcomfort. De houdbaarheid vind ik goed. 

Dr. Hauschka Lip Crayon

Dr. Hauschka Lip Crayon

Op de foto hieronder vind je de swatches van het Deep Inifinty oogschaduw palette, de lip crayon en de mooie vloeibare highlighter.

Dr. Hauschka Deep Infinity swatches
oogschaduwpalette - lip crayon - vloeibare highlighter


Voor de look gebruikte ik alle producten met uitzondering van de mascara. De highlighter komt zeer mooi naar voor en ook de intense lipkleur spreekt voor zich.

Dr. Hauschka Deep Infinity collectie

Mijn mening is verdeeld over de Deep Infinity make up collectie. Twee producten vind ik toppers. De mascara vind ik goed van kwaliteit, maar voor mij liever geen gekleurde mascara meer. Het oogschaduw palette vind ik teleurstellend. Hier had ik meer van verwacht.

Dr. Hauschka make up is vrij van synthetische parfumstoffen, conservering, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG's.

Dr. Hauschka Deep Infinity collectie is verkrijgbaar vanaf 6 september 2018.
Te koop bij erkende verkooppunten
Illuminating Fluid 30 ml - 20.95 euro
Volume Mascara 8 ml - 25.95 euro
Eyeshadow Palette - 29.95 euro
Lip Crayon - 16.50 euro


 

Beauty Treasures  
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 


Dr. Hauschka Deep Infinity

4 opmerkingen:

  1. Mooie look heb je met de collectie gemaakt. De highlighter is ook goed te zien, het zorgt voor een mooi glowy effect bij jou. Bij mij valt ie helaas een beetje weg. De kleur van de mascara vind ik zelf ook vrij heftig. Daar moet je echt wel van houden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look! Het lip potlood vind ik heel mooi van kleur! Gekleurde mascara is ook niet voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voor mij hoeft een gekleurde mascara ook niet. De glow is wel goed te zien bij jouw ;)

    BeantwoordenVerwijderen