21 aug 2018

ONLINE APOTHEEK OPTIPHAR

Er zijn tegenwoordig talloze online apotheken. Moeilijk om nog een keuze te maken. De online apotheek  die ik als laatste leerde kennen is Optiphar.

Optiphar

Persoonlijk kan ik een online apotheek niet meer wegdenken in mijn leven. Alexia heeft zes maanden aangepaste melkvoeding moeten eten vanwege haar atopische huid. Het was een prijzige melk vandaar dat ik online ben gaan zoeken en vergelijken. Je kan ontzettend veel geld besparen door je poedermelk aan te kopen via een online apotheek. In ons geval deed het ongeveer 5 euro per pot poedermelk. Voor mij was het rekensommetje snel gemaakt. Dat is mijn grootste bespaartip die ik kan geven aan moeders. Wel op voorwaarde dat je weet welke poedermelk het beste en meest geschikte is voor je kind.


Klorane 
Via Optiphar kan je ook een groot assortiment beauty producten terugvinden. Merken die ze bij mijn plaatselijke apotheek niet verkopen zoals Klorane, Roger & Gallet, Darphin en nog zoveel meer. Vaak kan je deze mooie merken kopen met leuke kortingen. Ik testte enkele producten uit. 

Louis Widmer

Het product dat voor mij het meeste eruit springt is de Caudalie Thé de Vignes douchegel (200 ml - 9.54 euro). Wat een heerlijke geur heeft deze wasgel. Ik ken het merk al heel lang, maar voor het eerst gebruikte ik een douchegel van hun. Deze sensuele geur afkomstig van witte muskus, gember en nerolibloemen is een echt feest om te gebruiken onder de douche. De douchegel schuimt lekker in combinatie met een douchepuff. Is vrij van parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, minerale oliën, natriumlaurethsulfaat.

Caudalie

Het bekendste micellaire water is zonder twijfel Bioderma Sensibio H2O (100 ml - 4.76 euro ipv 5.95 euro). Het is gewoon een goed werkend product. Telkens ik dit micellaire water gebruik verbaas ik mij erover wat een krachtpatser het is in het verwijderen van make up. Zelfs oogmake up zoals mascara. Een toppertje.

Bioderma micellair water

Al deze mooie producten kan je shoppen via Optiphar. Het is een betrouwbare online apotheek met een snelle service. Je betaalt in België geen verzendkosten als je bestelling plaatst van min. 40 euro. 

Kende jij deze online apotheek al? 

Beauty Treasures  
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

samples

2 opmerkingen:

  1. Deze kende ik nog niet. Ik bestel regelmatig bij Farmaline. Gratis levering vanaf 29€ aankoop en de prijzen zijn algemeen laag. Ook Newpharma. Je moet zeker eens kijken en vergelijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende hem nog niet, maar ik bestel dan ook best weinig bij de online apotheker. Enkel vitamines voor de haren ;)

    BeantwoordenVerwijderen