29 sep 2018

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES AUGUSTUS 2018

Nog een paar dagen september en we gaan het laatste kwartaal van 2018 in. Maar voor het zover is, nog een (late) flashback naar augustus! Dé maand waarin ik genoot van verlof en heerlijke uitstapjes. 
achter de schermen bij Beauty Treasures

Mijn schoonzus en mijn broer verjaren beiden in augustus en nodigen ons uit voor een gezellige familie brunch. De locatie (De Barrier Houthalen) was on point. We konden buiten eten met live piano muziek op de achtergrond. De perfecte start van een zondag. 

Brunch De Barrier

Net als in juli gingen we ook in augustus opnieuw een paar daagjes op vakantie richting Duitsland. Het Eifelgebied is veelzijdig en je kan er zoveel leuke activiteiten ondernemen. We boekten opnieuw een huisje. Gingen jullie ook op vakantie tijdens de zomer?

vakantie Duitsland
vakantie Duitsland

vakantie Duitsland

vakantie Duitsland


vakantie Duitsland

Say cheeeeesse

lachen

15 augustus, feestdag! Hoewel het voor mij niet aanvoelde als een feestdag. De zon liet het die dag afweten, desondanks maakten we een leuke wandeling.

wandeling Schulensmeer

We spraken met vrienden af bij Juffertje in t Groen (Tessenderlo) voor een leuke middag speelplezier voor de kinderen. Alexia was alvast dolenthousiast en speelde voor het eerst in de zandbak. Het is een leuke plek met een gedeelte kinderboerderij en een speeltuin binnen en buiten. De kinderen kunnen binnen spelen in een atypische speeltuin. Zoals spelen tussen het hooi en rijden met tractors en grijpers.

juffertje in t groen
juffertje in t groen

Een jaarlijks uitje tijdens het verlof is de markt in Valkenswaard (Nederland). Ze verkopen er zo'n mooie verse bloemen, wat dit keer niet anders was. Ik nam een boeket rozen mee naar huis.

markt Valkenswaard
markt Valkenswaard

Wedding bells voor Anniek en Stijn.

trouw

Bij de bedankjes spotte ik decoratie die zomaar van 'ons' had kunnen zijn. Aangezien we dezelfde letters hebben A&S.

trouw

Mijn lieve vriendin Dorien organiseerde een leuk tuinfeest voor haar 30ste verjaardag. Haar mama maakte een prachtige unicorn taart. Zeer geslaagd resultaat!

verjaardagsfeest Dorien

verjaardagsfeest Dorien

Samen met Lunch Garden gingen we op familie uitstap naar het Boudewijn Seapark. Ik legde de volledige dag vast in een plog.

Lunch Garden

Op stap met mijn mama en mijn moeke in Hasselt. We zijn heel hecht en doen veel samen. Bij Galleria Inno vond ik een nieuwe horloge. Hier was ik al een poosje naar opzoek. Bij The Century aten we een lekkere 3-gangen menu. Aanrader.

The Century

The Century

Mijn papa is in het voorjaar 60 jaar geworden. Eindelijk was het familieweekend aangebroken dat hij van mij en mijn broer cadeau kreeg. We trokken richting Simpelveld in Nederland. Een goede uitvalbasis voor verschillende uitstapmogelijkheden. We huurden een huisje waar we samen verbleven. Aten lekker het hele weekend door en gingen met zijn allen naar Mondo Verde in Landgraaf.

happy italy
uno
Mondo Verde
Mondo Verde
familie weekend

De maand augustus sloot ik af met een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste voor een pedicure behandeling.

pedicure

Beauty Treasures  
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

  1. Het ziet er echt ontzettend gezellig uit! Ook al dat eten, yummie haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoveel leuke foto's!! En wat ziet je dochtertje er toch een cutie uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Veel leuke dingen gedaan! Alexia is een vrolijke peuter en ze is precies ook makkelijk in eten. Jaren geleden zijn wij ook gaan wandelen in Mondo Verde. Het was heel fijn. Alleen de tuinen zullen voorbije zomer waarschijnlijk niet zo mooi zijn geweest dan anders door de droogte. Je hebt mooie foto's gemaakt. Die van jou ook! Weer mooie herinneringen bij om te koesteren ;)

    BeantwoordenVerwijderen