7 okt 2018

MAKE UP PLAYDATE MAKE UP REVOLUTION THE EMILY EDIT

Ik kijk al jaren de beauty videos van Youtuber EmilyNoel83. Ken je haar? Ze is doorheen de tijd en de jaren altijd zichzelf gebleven en waar ze voor staat. Op Youtube heeft ze een beauty kanaal uitgebouwd waar je terecht kan voor goede reviews en leuke tutorials. Zeker iemand waar ik naar opkijk. Toen ik hoorde dat ze ging samenwerken met Make Up Revolution was ik oprecht geïnteresseerd! Het resultaat mag er zijn. Ik bestelde beide paletten en vandaag bespreek ik in de make up playdate een avondlook met The Emily Edit The Needs palette.
make up playdate Make Up Revolution

Ik start altijd met mijn gezichtsmake up eerst en daarna mijn ogen. Andersom kan ook maar werkt niet voor mij. Mijn eerste stap is gezichtsprimer aanbrengen. Ik wissel de laatste tijd af tussen twee Clarins SOS primers. Ditmaal gebruikte ik SOS Minimizes Signs of Fatigue*. Een primer met een tintje. Het geeft de huid net wat meer éclat wanneer je het nodig hebt.

De Urban Decay Naked Skin One & Done foundation * vind ik een hele fijn foundation. Het is een foundation met een plus. Urban Decay voegde verzorgende ingrediënten toe. De dekking is licht. Op dit moment is mijn huid in goede conditie en kan ik een licht dekkende foundation dragen. Je kan de vergelijking maken met een getinte dagcrème met een satin finish.  

Onder de ogen breng ik L.A. Girl Pro Concealer aan voor extra dekking. Een fijne budget concealer die je online kan bestellen via Boozyshop. Het enige nadeel is dat je online moet gokken wat de perfecte kleur is. Ik gebruik de kleur Creamy Beige. Op dit moment kan ik de kleur nog net laten werken, zodra het echt winter is, is de kleur te donker.

make up playdate Make Up Revolution

De rest van mijn gezichtsmake up producten haalde ik uit het Make Up Revolution Emily Edit The Needs palette. Het bevat een compact powder, een blush, een bronzer en een highlighter. Het compact powder Kindness bracht ik aan onder mijn ogen en op mijn T-zone om het gelaat te matteren. De bronzer Courage bracht ik aan met mijn favoriete Real Techniques blush brush om het gelaat op te warmen. De blush Joy is een soort  warm perzik - bruin. Geeft instant kleur en frisheid. De highlighter Gratitude bracht ik aan op mijn jeukbeenderen, topje van mijn neus en cupidoboog. Het is niet de meest intense highlighter in mijn collectie. Het is eerder een subtielere highlighter, maar met het voordeel dat je de intensiteit kan opbouwen.

make up playdate Make Up Revolution

Voor de ooglook gebruikte ik vier kleuren uit het Make Up Revolution The Emily Edit The Needs palette. Het is een zeer neutraal palette met tal van daytime mogelijkheden. De kleur Passion zorgt voor smokeyness en geeft diepte aan het kleuraanbod. 

Als basis gebruikte ik mijn geliefde Too Faced Shadow Insurance. In mijn arcadeboog bracht ik met een blending kwast de kleur Faith aan. Over het bewegende ooglid Honesty en in de buitenste ooghoek Passion. De donkerste kleur werkte ik tijdens het blenden naar het middelste gedeelte toe van het bewegende ooglid. Onder de wenkbrauw voor een highlightend effect de kleur Love. De kleuren zijn mat behalve Passion. In de binnenste ooghoek bracht ik Gratitude aan en ook vlak onder mijn wenkbrauw met een heel fijn, dun kwastje. 

make up playdate Make Up Revolution

Voor de look koos ik voor een winged eyeliner. Ik gebruikte de Catrice Liquid Liner in 010 Dating Joe Black (niet op de foto). In de waterlijn bracht ik een ultra zwart khôlpotlood aan van Maybelline Master Drama. Het is een zacht potlood dat je makkelijk kan smudgen en het intens zwart. TIP zet het oogpotlood vast door oogschaduw erover aan te brengen. Op deze manier blijft het oogpotlood beter zitten. Dat deed ik met Passion en Faith. 

Momenteel heb ik twee verschillende mascara's in gebruik en ik gebruikte ze ook tesamen. Maybelline Great Lash is een iconische mascara met een klein borsteltje. Zeer klein in vergelijking met wat er tegenwoordig allemaal op de markt te koop is. Het is een hele basic, standaard mascara voor een natuurlijk wimperresultaat. Ik kocht deze bij DM in Duitsland. Ik weet niet of deze mascara in België nog te koop is? Smashbox SuperFan* is een ander soort mascara. De dieprode verpakking vind ik prachtig. Sprong meteen in het oog. De mascara geeft verlenging en goede separatie. Het nadeel, het maakt mijn wimpers hard. Het polymeer borsteltje werkt prima. Niet mijn go to mascara, maar ansich prima als je houdt van een mascara die goed separeert. 

De wenkbrauwen kregen vorm dankzij mijn favoriet wenkbrauwpotlood van Anastasia Beverly Hills Brow Wiz.  Dit is echt een heel fijn wenkbrauwpotlood. Voor de lippen koos ik voor een lippotlood van NYX in de kleur Mauve.  De lippotloden van NYX zijn niet duur (ze kosten minder dan 5 euro), zijn goed gepigmenteerd en het aanbod is groot. Ik zie enkel het voordeel ervan.

make up playdate Make Up Revolution
make up playdate Make Up Revolution


Beauty Treasures
samples
 De samples in deze blogpost zijn aangeduid met een  *.

15 opmerkingen:

  1. die foto van je ogen met make up is echt mooi! subtiel en erg stijlvol!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw!! Ik vind de foto's van je opgemaakte ogen echt heel mooi. Heb ik nooit gekund en zag er uit als een pandabeer. Na de zoveelste poging ben ik er mee gestopt.
    Make-up doet dus duidelijk wat het beloofd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie opgemaakte foto's. Zelf volg ik geen beauty youtubsrs. Als ik make up gebruik is het heel subtiel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. je maakt jezelf heel mooi op, ik doe je dat in geen 100 jaar na. Ook de foto's zijn prachtig. Toch moet me een ding wel van het hart...het is niet : "haar zelf gebleven en ze is trouw aan haar eigen" Maar : "ze is altijd zichzelf gebleven en trouw aan zichzelf en waar ze voor staat.."

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik zelf niet zoveel make-up maar ik denk ook niet dat ik over die vaardigheden beschik om het zo mooi aan te brengen als jij!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige make up look! Je ogen zijn stunning en ook mooi dat je je lippen helemaal hebt ingevuld met lippotlood. Ik heb eerder ook make up look-blogs gemaakt en ik weet wat een werk het is. Heel mooi gedaan en leuk geschreven ��

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lijkt me een fijn palette! En je look is supermooi

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel mooi effect dat je gecreëerd hebt met deze producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Waauw zeg, wat mooi! Ook je haar ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel anders, maar wel ontzettend mooi, subtiel en stijlvol! Het staat je beeldig! Ook heel mooi je haren zo Steffi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo, ik vind het echt heel mooi. Ik ben zelf echt een ramp met make up helaas

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel mooie look Steffi, je brengt me op ideeën. Je haar is zo lang geworden, heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die mascara gebruikte ik vroeger. Ik wist helemaal niet dat die nog te koop is.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Welke kleur van wenkbrauwpotlood heb je gebruikt? Heb je alleen een lippotloodlijntje aangebracht of ook een lipstick of helemaal ingekleurd met het lippotloodje? x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik gebruik de ABH Brow Wiz in de kleur Medium Brown. De lipkleur is enkel en alleen de lipliner van NYX. Waarmee ik de lippen volledig heb ingekleurd.

      Verwijderen