19 aug 2018

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES JUNI EN JULI 2018

achter de schermen bij Beauty Treasures juni en juli 2018

Daar is eindelijk de achter de schermen blogpost van de maanden juni en juli 2018. Ik blik terug op twee mooie, warme maanden. Vol plezier en fijne momenten. Zoals Alexia's eerste verjaardag, de cakesmash fotoshoot en onze eerste mini vakantie in Duitsland. 

 juni 2018


Deze pantoffeltjes vond ik bij Primark. Hoe schattig zijn ze? In voorbereiding op Alexia  haar eerste verjaardag. Kan je het thema raden?

Minnie Mouse schoenen

Gewoon zalig genieten. Geen woorden voor. 


zalig genieten

Samen met de familie gingen we een avondje tapas eten bij Pasion Y Sabor (Diepenbeek). Ik ben dol op tapas en paella is één van mijn lievelingsgerechten. Een warme zomerse avond, gezelligheid en heerlijke tapas. Wat een combinatie. 

Pasion Y Sabor

Aan gekke bekken geen gebrek.

gekke bekken

Ken je het professionele merk Abidis al? Wie mijn blog een poosje volgt, weet dat ik fan ben van professionele merken. Abidis is in België minder gekend, jammer genoeg. Ik ben dol op het merk. In het kort omschreven huidverbetering met goede (lees betaalbare) prijzen. Ik kreeg van de lieve Ana (eigenares) enkele samples van hun cabine producten voor een thuisbehandeling. Niets dan lof! Intussen is er ook een Abidis schoonheidssalon in Hasselt. Hoera!


Abidis

Samen met Alexia het eerste Vaderdag cadeautje knutselen. 

Vaderdag

Zaterdag namiddag ging ik samen met Dorien shoppen in Genk. Tegenwoordig ga ik graag winkelen in Genk. Het is minder druk dan Hasselt en ze hebben er dezelfde grote ketens. En hele fijne restaurantjes en hippe cafés. Zoals WonderBar. De place to be voor lekkere cocktails. 

WonderBar

Enkele daagjes vrijaf om zalig te genieten samen met het gezin. 


verlof

Tijdens deze mini vakantie gingen we op zoek naar nieuwe tuinmeubelen. Een echte zoektocht was het niet, we hadden op voorhand onze keuze al gemaakt. Alexia vond het alvast een zeer geslaagd tripje en testte met veel plezier de verschillende tuinzetels uit. 

tuinmeubelen gaan kopen

tuinmeubelen gaan kopen

Op dag twee van ons mini vakantie hadden we een afspraak bij de kapper voor de eerste knipbeurt van Alexia.


kapper

Kryolan opende half  juni de deuren van hun eerste winkel. Gelegen op de Vlaamse Kaai 49 in Antwerpen. Een mooie winkel waar zowel consumenten als professionals terecht kunnen. Je kan er vrij binnenstappen en jezelf trakteren op een leuke lipstick of oogschaduw. Mijn Kryolan aanrader: de glitters. Zeker eens naartoe kijken. Ze hebben hele mooie glitters. Het volledige gamma is prijsgewijs betaalbaar. 


Kryolan

Tuintafel decoratie on point. 


tuintafel decoratie

Ici Paris XL is dit jaar 50 jaar geworden en nodigde mij uit voor hun persevent in Brussel. De parfumerieketen heeft niet alleen de bekende grote merken in huis maar ook heel wat leuke exclusieve merken zoals Darphin, Be Creative, Smashbox, Collistar, ... . Samen met Griet en Saar ging ik alles ontdekken. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om mezelf even op te tutten. 

Ici Paris XL
Ici Paris XL

23 juni de eerste verjaardag van dochterlief. Ze kreeg een leuk Mickey & Minnie Mouse feest met een dresscode. Het was een super leuke dag samen met de familie. Eerst een BBQ gevolgd door een lekkere gateaux en cheesecake die gemaakt werd door mijn ouders. Wederom in thema. 

Alexia's eerste verjaardag

Alexia's eerste verjaardag

Alexia's eerste verjaardag

Alexia's eerste verjaardag


juli 2018


Juli was een ware hittegolf. Hou jij ervan? Voor mij was het teveel. Na het werk was het zelfs nog heet waardoor we met gemak Alexia 's avonds nog buiten konden laten spelen met een bakje vol water.


waterpret

Van het merk Uriage ontving ik een summerproof pakketje. Heel lief en attent. Dankjewel! Intussen staat de review over deze producten online. 


Uriage

Wat ik heerlijk vind aan de zomer is 's morgens buiten ontbijten. Daar hou ik van! Wie behoort er nog tot team ontbijt?


ontbijt

Klinkt wellicht stom, maar op mijn wishlist stond zeer hoog een cakesmash shoot van Alexia. Na lang zoeken vond ik een fotograaf dichtbij huis en een prachtige cakesmash taart. Het resultaat van de foto's is prachtig! 


cakesmash

cakesmash


Op 8 juli verjaarde mijn bestie Griet. We nodigden haar uit om te gaan lunchen bij Corda Bar (Hasselt). 

Corda Bar

Corda Bar

Corda Bar

Na de lunch date met Griet vertrok ik samen met het gezin voor enkele daagjes naar Duitsland. Een plekje net over de Belgische grens. Ik moet zeggen dat ik het heerlijk vond. Genieten van elkaar, van lekker eten en samen dingen ondernemen. Onze eerste vakantie in het buitenland. Nog even geduld en mijn DM shoplog komt online. Tenminste als je benieuwd bent. Laat het mij even weten in de comments.


weekend Duitsland

weekend Duitsland
weekend Duitsland
weekend Duitsland
weekend Duitsland
weekend Duitsland
weekend Duitsland

Feesten als de beesten! Dat doen we als iemand 75 jaar wordt in de familie. Voor de kids was er ook nog een leuke pool party. Allemaal mogelijk dankzij het warme weer.


verjaardag vieren
verjaardag vieren

Op vrijdag namiddag sprak ik af samen met Griet en Saar in Hasselt. Eerst gingen we lunchen bij de Sladerij en na een paar korte winkelbezoekjes belandden we bij Coffee Café. Voor een zeer lekkere ijskoffie. 


Hasselt met vriendinnen

De nationale feestdag. Daar hoort een frietje bij als echte Belg niet?


Lunch Garden

Abidis nodigde mij uit voor twee behandelingen te testen bij NeaSkin in Hasselt. Waarover ik binnenkort meer ga vertellen. De behandeling voor de vermoeide benen vond ik een absolute aanrader tijdens de hittegolf. Ik heb nogal snel last van vocht in de benen en rond de enkels. Daar is deze behandeling perfect voor.


Abidis

Abidis


Beauty Treasures  
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

samples

3 opmerkingen:

  1. oh wat hou ik van deze blogpost elke maand opnieuw! Ik moet dat ook eens terug doen, altijd leuk om terug te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook team ontbijt! De cakesmash foto's waren dik geslaagd, leuk om terug te zien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige foto's van Alexia! Ze steelt helemaal de show! Zo schattig dat ze is ...

    BeantwoordenVerwijderen