21 jun. 2017

VOYA AWAKENING EYE MASK

Let's meet Voya! Een nieuwe ontdekking op Beauty Treasures. Laat ik het merk kort even voorstellen. Het is een Iers skincare merk dat gebruikt wordt in befaamde kuur en spa oorden over de hele wereld en voortaan ook makkelijk verkrijgbaar is in België via de webshop Philvert. Ik dompelde mij onder in de wondere wereld van het organische merk Voya en testte het Awakening Eye Mask uit.

Voya Awakening Eye Mask

Voya is een organisch merk met de focus op puur welzijn en maakt gebruik van de genezende kracht van zeewier en antioxidanten. Bij deze is het geheim van de prachtige zeemeerminnen ook meteen ontrafeld. 

Het Awakening Eye Mask is een klein flesje met een inhoud van 15 ml, maar wat voor een flesje. Het is een oogmasker met een geltextuur dat je kan aanbrengen 1 à 2 keer per week en zelfs de hele nacht kan laten doorwerken. Het oogmasker breng je in een dun laagje aan op dezelfde wijze als een oogcrème maar werkt intensiever. Zeewier verstrekt de huid rond de ogen, groene thee en kamille werken kalmerend en ontzwellend, zeelavendel vermindert ontstekingen en granaatappel en duindoornextract voorkomt rimpels. 89 % van de ingrediënten zijn van organische oorsprong en de lichte vanille parfumering is mooi meegenomen.

Voya Awakening Eye Mask

De laatste dagen heb ik dit oogmasker zeer veel gebruikt omdat mijn nachten korter beginnen te worden. De laatste loodjes gaan gepaard met regelmatige toiletbezoekjes, oncomfortabele lighoudingen en maagzuur. Ik bezie het als een voorbereiding op de korte nachten zodra de baby er is. Een oogmaskertje dat ontzwellend en herstellend werkt en de eerste fijne lijntjes aanpakt, is altijd mooi meegenomen. 's Morgens als ik opsta is het oogmasker volledig ingetrokken en voelt de oogcontour gehydrateerd aan. Ik vind het belangrijk om extra aandacht te besteden aan mijn oogcontour omdat de huid rond de ogen zo dun en fragiel is. Tekenen van vermoeidheid, droogte lijntjes, ... zijn daardoor super snel zichtbaar.

Voya Awakening Eye Mask

Ken je de webshop Philvert al? Eigenaar Philippe ken ik al enkele jaren, want hij is ooit begonnen als blogger gespecialiseerd in huidverzorging. In no time ontpopte hij zich als een soort skincare guru en tegenwoordig mag hij zich trotse eigenaar noemen van een groene webshop. Met heel wat nog te ontdekken merken. Voya kan ik alvast van mijn lijstje schrappen.

Voya is te koop via de webshop Philvert
Voya Awakening Eye Mask 15 ml - 41 euro

Beauty Treasures

3 opmerkingen:

 1. Jammer van de nachten, maar ik herken het wel. Ziet er idd een leuk oogmaskers uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende dit merk en de webshop nog niet. Klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende het helemaal niet, tot nu dan 😉
  Is het ook goed te gebruiken voor ochtendwallen en tekens van vermoeidheid? Werkt het echt ontzwellend? Als dit in kuuroorden en spa's wereldwijd gebruikt wordt kan het eigenlijk ook niet anders dan een 🔝🔝 productje zijn. Ik ga deze alvast aan mijn wishlist toevoegen 😘
  Thanks Steffi om dit met ons te willen delen 👄👄👄  BeantwoordenVerwijderen