27 aug. 2016

HYDRA FACIAL BEHANDELING


Vlog Hydra Facial

Toen Christel, eigenares van schoonheidssalon Beau Beau, mij enkele weken geleden contacteerde voor een Hydra Facial behandeling was ik meteen geïnteresseerd. Ook wel beter gekend als een gezondheidsbehandeling voor de huid. 

De hydradermabrasie behandeling is ontstaan vanuit de behoefte aan een goed werkende huidverberterende behandeling zonder onaangename neveneffecten. Na slechts één behandeling is er al zichtbaar resultaat. Iedereen heeft baat bij deze behandeling doordat er op maat gewerkt kan worden. De concentraten die tijdens de Hydra Facial in de huid ingesluisd worden zijn customizable

Hydra Facial behandeling
huidanalyse
huidanalyse
huidanalyse

Hoe werkt het precies?  Het behandelingsplan duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit vier stappen
 • een voorbereiding van de huid (dode huidcellen verwijderen)
 • peelen van de huid met zuren (AHA en BHA)
 • grondige reiniging adhv vortex extractie in de diepte
 • hydratatie (insluizen van concentraten) op basis van antioxidanten en hyaluron

Wie heeft er baat bij? Iedereen, als je opzoek bent naar 
 • ontgifting
 • hydratatie
 • huidverjonging
 • een totale bescherming tegen vrije radicalen 

Hydra Facial behandeling

Ik was natuurlijk erg benieuwd naar de behandeling, maar eveneens wat het voor mij kon betekenen. Je kan deze Hydra Facial niet vergelijken met een standaard gelaatsverzorging. Het is minder ontspannend en relaxerend doordat je geen masker, noch een massage krijgt. Dus je moet je er bewust van zijn dat dit een gezondheidsbehandeling is en geen relaxatie behandeling. De Hydra Facial verwijdert dode huidcellen en brengt concentraten in de dieper gelegen huidlagen met een speciale Vortex techniek (vacuüm trekken van de huid). Na de behandeling die kort, maar krachtig is, voelde mij huid zacht, glad en vol aan. Net alsof er een laagje siliconen over de huid gelegd was. Maar wat mij het meeste opviel waren mijn kleine poriën die normaal zichtbaar groter zijn en de healthy glow op de huid.  De garantie "zichtbaar resultaat na één behandeling" klopt en na 14 dagen zijn 30% van de antioxidanten nog steeds in de huid aanwezig.  

Echter moet je na de behandeling met een aantal zaken rekening houden. De dagen nadien schilferde mijn huid lichtjes maar op dag vier was dit probleem opgelost. Dit is ook iets waar je je totaal geen zorgen over hoeft te maken. Plus er bestaat de mogelijkheid dat je op dag drie een opstoot krijgt van je huidprobleem (bv meer puistjes, meer eczeem, ...). Zelf heb ik hier geen 'nadeel' van ondervonden in tegendeel, mijn huid is een stuk rustiger. Tot één week na de behandeling is het een must om extra beschermen te gebruiken tegen de zon (SPF 50) en veel water te drinken omdat je huid aan een hoog tempo aan celvernieuwing doet. 


Sorry voor de spiegelreflextie van mijn bril

De belangrijkste vraag is natuurlijk, zou ik het opnieuw laten doen? Zeker en vast! Hier moet ik geen minuut over twijfelen. 

Meer info over de Hydra Facial, prijzen en openingsuren: schoonheidssalon Beau Beau Vergeet zeker niet te vragen naar de VIP kaart waar je na zes behandelingen een Clephar verzorgingskit twv 50 euro aangeboden krijgt en na 12 behandelingen 50% korting krijgt. Altijd mooi meegenomen.


Bedankt aan Christel voor de uitnodiging en mooie goodiebag! 


Beauty Treasures

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke vlog! Lijkt me echt heerlijk zo'n behandeling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vlog! Wat een grondige behandeling, je huid zag er nadien goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel glowy en de dagen erna bleef die natuurlijke glow. Maar vooral mijn poriën waren na de behandeling zichtbaar verfijnd.

   Verwijderen