29 apr 2017

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES MAART 2017

Ben je klaar voor een kijkje te nemen in mijn persoonlijk leven? Ik merk dat deze blogpost maandelijks (zeer) veel bekeken wordt en stiekem vind ik dat leuk. Want daardoor merk ik dat jullie niet alleen geïnteresseerd zijn in mijn make up/beauty reviews en tips, maar ook in mij. De persoon achter deze blog. Kijk snel mee!


achter de schermen maart 2017

Heerlijk om terug te kijken naar belly foto's van een maand geleden. Nu pas besef ik hoe snel het gaat. Mijn buik is flink gegroeid afgelopen tijd. Op deze foto was ik 23 weken zwanger.

23 weken zwangerschap


Een nieuwe werkplek sinds half februari en intussen heb ik ook mijn eigen mok 'ingepalmd' op het werk. Ik koos voor de rode met rendiertjes erop. Een beetje kerstachtig, ook al is het maart. I like it!

koffie

Ik houd tamelijk wat vocht vast rond de onderbenen en enkels. Bijgevolg dikke pootjes... Echter klaag ik niet, want dit is bijna het enige wat ik kan opnoemen als zwangerschapskwaaltje.

voetmassage

Mamalief verwent mij goed. Ze heeft regelmatig iets lekkers bij als ze op bezoek komt. Hmmm pateekes van bij de bakker.

een gebakje

Zoals je intussen weet, zijn vriendlief en ik echte foodies. Zo heeft mijn vriend zijn eigen hashtag op instagram bedacht #aaronlovesfood. Geweldig toch! Vandaar de overload aan food pics iedere maand in mijn achter de schermen artikel. Ditmaal een pannenkoeken vieruurtje (Tineke's Koffiehuisje - Beringen). 

pannenkoeken

's Avonds had ik een date met Saar en Griet. Ik maakte me op voor een avondje uit en haalde een aantal 'oude' M.A.C oogschaduws uit de kast. Ik koos voor Humid gecombineerd met een gouden (limited edition) oogschaduw en een medium bruine oogschaduw in de arcadeboog. We spraken af bij Tasty Bowl (Hasselt) en ik koos voor een Thaise kokos kippensoep met groentjes. 

make up look date night

Tasty Bowl Hasselt

Zwitsal stuurde mij een lief pakketje met enkele Zwitsal musthaves voor de baby. Meteen ook het eerste beauty cadeautje voor onze toekomstige engel. Het merk doet me terugdenken aan mijn eigen kindertijd. TIP: Zwitsal baby shampoo werkt op een milde, maar effectieve manier voor het reinigen van je make up penselen.

Zwitsal

Kruidvat nodigde mij uit voor een Summer School event in Antwerpen om kennis te maken met de beauty nieuwigheden van hun eigen huismerk.  En dat zijn er heel wat. De meeste producten zijn inmiddels gewoon te koop. Ik ben vooral benieuwd naar het SoLait aftersun tissue masker en hun nieuwe selftanner lijn. Ik ontving een royale goodiebag met Kruidvat producten in, waarover je binnenkort zeker reviews mag verwachten. Dankjewel Kruidvat voor de uitnodiging en de mooie goodiebag.

Kruidvat Summer School event
Kruidvat Summer School event
Kruidvat Summer School event

Net als vorig jaar ging ik naar de Estetika beurs (Brussel) om weer heel wat nieuwe producten en trends te leren kennen. Ik was onmiddellijk gefascineerd door de kleurrijke ampullen van het merk Arcaya. Een Duits merk gespecialiseerd in ampullen (intensieve concentraten voor het gelaat) met elk hun eigen functie. Binnenkort meer hierover. 

Arcaya

Een prachtige stand bij Bernard Cassière. Ze stelde hun nieuwe lijn voor verrijkt met diamantpoeder en extract van witte parels. Zorgvuldig gemaakt net als een juweeltje. Met een viervoudige anti-age werking. Geen standaard dagcrème, maar  een super deluxe crème gericht op anti veroudering met een prijskaartje van 140 euro.

Bernard Cassière

Voorts nog heel wat fijne (nieuwe) producten bij Klapp, Germaine de Capuccini en Ahava.

Klapp X-treme

Germaine de Capuccini suncare

Ahava

Met heel wat info en een leuke goodiebag ging ik terug naar huis. Klaar om een aantal nieuwigheden zelf uit te proberen. Van wat wil jij graag een review zien?

Estetika beurs


Ik probeer minstens één keer per week te genieten van een masker. Onlangs testte ik intensief de Vichy mineralen maskers. Waar intussen ook een review over online staat. Mijn favoriet: Double Glow Peel Mask.

Vichy mineralen maskers

Tijdens de winterperiode is er één keer per maand in een plaatselijk schuttersgilde een kienavond. Vooral voor de bomma'tjes, maar de laatste tijd is de opkomst jong volk aan het toenemen. Zelf ben ik er dit jaar ook al twee keer naartoe geweest. Gewoon gezellig en leuk om te doen met een paar vrouwen.

kienen
 
Wie oh wie eet er nog graag 's morgens pannenkoeken? Ik pleit schuldig! Normaal gezien bakt mijn vriend enkel op mijn verjaardag 's morgens pannenkoeken. Maar sinds mijn zwangerschap is hij extra lief. Thank you honey! Hij vertrekt 's morgens altijd eerder dan mij naar het werk, maar op dagen dat hij wat meer tijd heeft in de ochtend verrast hij mij wel eens met een verse pannenkoek. Hij kan overigens geweldig goed koken, aangezien hij als kok gewerkt heeft. Maar toch kook ik 's avonds ons potje eten.

pannenkoeken

25 weken zwanger en dolgelukkig. Als ik zelf naar deze foto kijk, zie ik het geluk in mijn ogen. Ik had nooit gedacht hoeveel een zwangerschap mentaal met je doet. Je wordt een compleet ander persoon. Je gaat over zoveel dingen anders denken, je stelt andere prioriteiten, ... . Maar no worries Beauty Treasures blijft een beauty blog!

25 weken zwanger

Date night met vriendlief. Nog eventjes ervan profiteren nu we nog met ons twee'tjes zijn. We gingen uit eten bij L'Arco (Beringen). Als je regelmatig mijn achter de schermen artikels leest, weet je dat deze Italiaanse pizzeria één van mijn favo hotspots is. We bestelden eerst een assortimentje bruschetta's en daarna koos ik voor een pasta met brocolli en pancetta. Vriendlief gaat standaard voor een pizza.

date night
L'Arco

L'Arco

Als je over de helft van je zwangerschap bent, moet je een suikertest doen om te kijken of je zwangerschapsdiabetes hebt. Dat verloopt via een eenvoudige bloedprik (in het ziekenhuis of bij je huisarts). n uur voor je bloed laat prikken, moet je een sterk gesuikerd drankje drinken. Ik had nogal wat horror verhalen gehoord over het suikerdrankje, dus ik was voorbereid. Maar het drankje zelf deed me denken aan een extreem gesuikerde Oasis. Ik vond het (persoonlijk) goed doenbaar. De volgende dag belde ik met een bang hartje voor de uitslag, maar gelukkig heb ik geen last van zwangerschapsdiabetes. Hoera!

suikertest

Even de cinema plaatsen reserveren voor mij en Griet. Want we zijn samen naar de film Beauty & The Beast geweest. Toch wel dé film van de maand maart. Er is heel wat over gepraat geweest en terecht. De verfilming is prachtig. Wat eten jullie meestal tijdens de film

Disney Beauty & The Beast

Disney Beauty & The Beast

Disney Beauty & The Beast
Mijn daily essentials. Ik vertrek nooit naar het werk zonder mascara, concealer en blush. 

daily make up

Het was weer tijd voor wat nieuwe decoratie in huis. Met een beperkt decoratie budget trok ik naar Kruidvat en Wibra. Zoveel leuke spulletjes dat ze er hebben. Totaal niet verwacht, maar ik was zeer blij met mijn paasdecoratie. De kleine paashaasjes bracht iemand mee voor mij uit Parijs.

paasdecoratie
 
Een dagje vrijaf. Heerlijk! Ik ging shoppen met mijn mama en mijn moeke in Hasselt. Ik heb namelijk binnenkort een feestje op de planning staan. Mijn bompa wordt 85 jaar. Onze missie: het vinden van een tof kleedje met een feestelijke toets. Ik kocht twee outfits bij Noppies. Over de middag een korte lunchpauze bij Soep & Co (Hasselt). Normaal ga ik voor een soepje, maar ik liet mij verleiden door een koude pasta met kip, ananas en curry. Voorts konden we het natuurlijk niet laten om enkele baby winkels te doen. Mama kocht een schattige badcape. Dankjewel mamsie!

Soep & Cobaby badcape

's Avonds ging ik naar de Planet Parfum Red Party. Een event waarbij Planet Parfum hun nieuwe reclame campagne 'Beauty Fan' voorstelde en van de gelegenheid gebruik maakte om hun exclusieve merken in de kijker te zetten. Het event was zeer verzorgd met een verfijnde catering, ruimte en tijd om kennis te maken met de mensen van Planet Parfum zelf en ik kreeg tevens een mooie goodiebag mee naar huis. Dikke merci Planet Parfum voor de uitnodiging en de goodiebag!


Planet Parfum

Planet Parfum



Planet Parfum

 
Planet Parfum

Naast mijn blog (hobby) werk ik gewoon voltijds. Misschien lijkt het alsof ik een geweldig leven heb vol beauty events en avondjes uit. Dat is ook deels zo, maar ik ga gewoon iedere dag naar kantoor, net als jij. In de maand maart had ik net als in februari een werk tweedaagse met overnachting. Ik bleef overnachten op het domein van Alden Biesen (Bilzen) wat overigens een prachtige streek is als je eens wilt genieten van de Limburgse fruitstreek en de prachtige bloesems in het voorjaar.

Alden Biesen

toilettas

De maand eindigde met het Rituals Express Your Soul event in Antwerpen. Meteen ook de benaming van de nieuwe limited edition seizoenscollectie. Zoals je weet heeft Rituals twee keer per jaar een nieuwe geurlijn, naast de reeks bestaande geuren. Dit keer een hele frisse geur met verbena en petitgrain. Qua verpakking slaat Rituals een nieuwe weg in en ging een samenwerking aan met street artist MadC. Het event was goed georganiseerd met een catering ism De Burgerij (hmmm) en interactieve activiteiten zoals een workshop graffiti. Ik trok meteen een wit pak aan en ging aan de slag. Een kunstenaar zal ik niet worden, maar ik was toch blij met het eindresultaat.


Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul
Rituals Express Your Soul

Een terugblik op de maand maart. Het is al bijna mei, dus de achter de schermen blogpost over april zal niet lang op zich laten wachten. Ik loop een beetje achter met het schrijven van blogposts waarvoor mijn excuses. Maar ik hoop dat je het fijn vond om dit artikel te lezen!

Fijn (verlengd) weekend!
 
Beauty Treasures

7 opmerkingen:

  1. Wat een toffe maand was maart voor je! :) Heerlijk om allemaal terug te zien en het is zo fijn dat je zo geniet van de zwangerschap <3 ik kijk er echt mee naar uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zwanger zijn heeft ook zijn voordelen 😉 Nu word jij en je voetjes zalig verwend 👏
    En die pannenkoeken steken helemaal mijn ogen uit, mmm 😋 Zo kunnen we weer eens naar iets anders gaan dan anders 🔝
    Ik ben eigenlijk benieuwd naar die lashes en die volume borstel 😉 Die volume borstel zou goed werken? De ampullen van Arcaya ook al getest? Hopelijk doet de Bernard Cassière wat die moet doen, met zo een prijskaartje 😯 Deze 2 producten en Klapp trokken meteen mijn aandacht 👌 Een review over 1 of alle 3 producten zou leuk zijn 🔝🔝, tenminste als 1 of meerdere producten hiervan in België verkrijgbaar zijn? Ook Ioma trekt mijn aandacht, misschien ook iets om over te reviewen? Express Your Soul van Rituals zal iedereen wel aanpreken 😘
    Ik vond het een geweldig artikel om te lezen met zoveel nieuw nieuws 🔝🔝🔝

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De Arcaya ampullen en Ioma staan zeker op de review planning. Daar ga je zonder enige twijfel nog meer over lezen. De Klapp producten zijn uiteraard te koop in België.

      Verwijderen
  3. Zoveel leuke foto's ! Je straalt inderdaad ! Een zwangerschap doet wat met een mens. Al een geluk dat jij enkel gezwollen voetjes heb. Ik had élk kwaaltje uit het zwangerschapsboek, yay :p.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er weer een super gezellige maand uit! Ik zou ook wel eens pannenkoeken als ontbijt willen eten, nog nooit gedaan, maar het lijkt me wel een zalig ontbijtje.
    De events zien er trouwens ook super leuk uit! Hopelijk zie ik je binnenkort nog eens op een event.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Pannenkoeken in de ochtend = aanrader!
      Ja, hopelijk tot snel!

      Verwijderen