11 mrt. 2017

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES FEBRUARI 2017

achter de schermen februari 2017

De kortste maand van het jaar is voorbij. Er stonden een aantal beauty events op de planning te samen met baby voorbereidingen en een overload aan eten. Kijk snel mee!

Op 1 februari is mijn lieve moeke jarig. Ze werd dit jaar 77 jaar en voor haar leeftijd ziet ze er nog ontzettend goed uit! Ik ben ontzettend trots op haar. Mijn grootouders betekenen heel veel voor mij. Mijn papa noemt mij, mijn mama en mijn moeke altijd de drie musketiers :-), de vierde ontbreekt wel.

verjaardag moeke
 verjaardag moeke

De dag erna vertrok ik met het werk voor een werk tweedaagse richting Grobbendonk inclusief overnachting in het hotel Best Western Plus Aldhem. Hoewel het hotel gelegen is vlakbij de autostrade heb ik totaal geen last gehad van de drukte 's nachts. Mijn gepersonaliseerde toilettas mocht natuurlijk niet ontbreken en nog even een belly picture (19 weken zwanger).

Best Western Plus Aldhem
 19 weken zwanger
 toilettas


De tweedaagse was vermoeiend mede door mijn aanhoudende verkoudheid. Dat betekent dat ik op vrijdag avond niet in mijn kookpotten ga roeren, maar lekker ga uit eten. Vriendlief en ik kozen voor één van onze favo hotspots L'Arco (Beringen). 

L'Arco

In voorbereiding op de baby trok ik samen met mijn mama en mijn moeke naar de baby en peuterbeurs in Hasselt.  Interessant als je voor het eerst mama wordt. Ideeën opdoen voor doopsuiker, geboortekaartjes, kraamzorg, ... . Mama testte terwijl de elektrische bakfiets uit (hilarisch).

doopsuiker
 bakfiets

Het bakje naast de douche met doucheproducten vroeg om een (grondige) opruimbeurt. Ik verschrok even van het aantal geopende scrubs. Ik heb maar liefst 8 scrubs open zonder hetgeen in de douche staat meegeteld. Erg! Heel erg!  Soms zijn opruimbeurten zo confronterend. Klinkt dit herkenbaar?

bad- en doucheproducten
 bad- en doucheproducten

Een (kleine) miskoop deed ik bij Action. Ik dacht dat dit wattenstaafjes waren gevuld met make up remover. Not! Dit zijn gewoon individueel verpakte wattenstaafjes met een super irritante verpakking die je moeilijk open krijgt. Geen aanrader.

Action wattenstaafjes

Rimmel heeft naar aanleiding van de nieuwe 50 Shades film een limited edition Mr. Grey collection by Rita Ora ontworpen. Ik testte meteen de Extra Super Lash mascara uit. Ik moet toegeven dat het geen instant liefde was. Voor mij mag het volume gehalte net een tikje groter zijn. Als je houdt van gesepareerde wimpers zonder klonters is deze mascara een aanrader. De collectie is exclusief te koop bij DI. De mascara kost 9.99 euro. 

Rimmel Extra Super Lash mascara

Lekker bijkletsen met Griet. We kozen voor Tasty Bowl (Hasselt) en ik ging voor mini loempia's en noedels met kip, kokosmelk en groene curry. Veel te veel! Mijn ogen zijn vaak groter dan dat mijn maag aan kan :-).

Tasty Bowl Hasselt

Het eerste papflesje is zo schattig en vooral zo klein! Deze Philips Avent papfles kreeg ik gratis via de roze doos waar je je op kan inschrijven als mommy to be. Ik vrees er alleen voor dat je nadien tal van reclame mailtjes in je mailbox gaat ontvangen... . 

Philips Avent babyflesjes

Ik denk dat ik een food baby krijg ipv een echte baby. We werden uitgenodigd door mijn schoonouders voor een etentje op zaterdag avond bij Cacaooh (Leopoldsburg). Deze pasta met preiroom, spekjes en scampi's was zeer lekker.

Cacaooh Leopoldsburg

Op bezoek bij vrienden en hun furry babies! Zijn ze niet om op te eten? 

hondjes

De laatste weken ziet mijn huid er goed uit. Waardoor ik minder nood heb aan een ultra dekkende foundation. De Unity Cosmetics waterbasis foundation heb ik al een tijdje in huis, maar wordt de laatste tijd met zeer veel liefde gebruikt. Geeft een lichte dekking en een gezonde gloed aan de huid.

Unity Cosmetics foundation

Lierac  nodigde mij uit voor een gezellig event in Brussel waarbij ze de nieuwigheden voor het voorjaar 2017 voorstelde. Inmiddels ben ik druk bezig met het uittesten van het Lumilogie serum. Het suncare gamma houd ik nog even opzij tot de zon van de partij is. 

Lierac event
 Lierac Lumilogie serum
 Lierac event
 Phyto sun

Op mijn eerste verlofdag van dit jaar had ik een afspraak bij een hannah huidcoach. Ik heb al vaker geschreven over de hannah behandelingen en de producten. Ze bevallen mij goed en ik heb er goede ervaringen mee.

hannah huidcoach

Voor Valentijn deden we niets speciaal, maar we spraken af de zondag na Valentijn uitgebreid te ontbijten samen. 

ontbijten

De Cadburry Boost repen die ik in Londen kocht vallen goed in de smaak. Terwijl ik deze Boost reep op at, was ik druk in de weer met foto's te maken voor mijn blog. 

Cadburry Boost reep

Mijn skincare routine wordt beheerst door apothekersmerken. In de opgemaakte video van de maand februari (coming soon) ga je het Uriage micellaire water en de oogcrème van Eucerin zien voorbij komen. Intussen is het micellaire water vervangen door een ander micellair water van Uriage en de Eucerin oogcrème door een hyaluron oogcrème van Maria Galland.

huidverzorging

Op zondag avond doe ik de nodige preps voor de rest van de week. Ik was de sla en maak mijn salade ook meteen klaar voor de dag nadien. Ik eet 's middags meestal een salade. Maar af en toe wanneer ik in tijdsnood ben, neem ik boterhammen mee naar het werk.

sla
salade

Ik werd uitgenodigd voor de opening van het eerste Pascaud instituut in Antwerpen. Het Belgische merk richt zich op huidverbetering en je kan er terecht voor diverse behandelingen in de prijsklasse 50 tot 180 euro per behandeling. Het gloednieuwe instituut ziet er prachtig uit.

Pascaud
Pascaud

Pascaud
 
24 februari een bijzondere dag. De NYX store in Hasselt opende de deuren, maar ook vriendlief was jarig. Samen met Griet ging ik naar de opening van de NYX winkel. Die er overigens zeer mooi uitziet. Niet mega groot, maar je hebt er alles wat je moet hebben. Daarna even uitrusten bij Coffee Café en 's avonds gingen vriendlief en ik steppegras eten. Njam njam.

NYX store Hasselt
 NYX store Hasselt
 NYX store Hasselt
Coffee Cafesteppegras

De laatste activiteit van de maand februari bestond uit een dagje shoppen in Antwerpen. Ik was opzoek naar zwangerschapskledij en daarnaast stond er een afspraak op de planning bij Dermalogica voor een face mapping en skin bar test. Waarover later meer!

Dermalogica

's Middags ging ik voor een lasagna bij Da Giovanni. Gelegen vlakbij de Groenplaats. Je kan er heerlijk Italiaans eten en de bediening is snel en vlot waardoor je niet al teveel shoptijd verliest!

Da Giovanni

 Fijn weekend!

Beauty Treasures

10 opmerkingen:

 1. Een leuke maand, als ik eens mee moet gaan shoppen voor de baby, laat maar weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Steffi,
  Heel wat leuke dingen gedaan 😉 Niet te veel last van zwangerschapskwaaltjes? 😉
  Hopelijk ben je intussen van je verkoudheid verlost! Maar je ziet er toch heel goed uit!
  Opruimen 😧, alleen fijn als gedaan is 🙂 Ik heb hier ook van alles staan 🙂 Mijn man zegt vaak: heb je nog niet genoeg van die prullen thuis staan? Als ik iets wil kopen: heb je eerst boven eens gekeken of je dat al niet hebt 🙂? Maak dat maar eerst eens op 🙂
  Maar ook ik kan het niet laten 😍
  Waar zijn jullie steppengras gaan eten? Een aanrader?
  Wat vind je van de feel good scrub van Rituals? Die heb ik nog nooit getest/gekocht.
  Uriage micellaire water gebruik ik soms ook. Ik wissel al eens af 😉
  La Roche-Posay heb ik ook voor puistjes, maar ik gebruik het zeer weinig.
  Ik ben benieuwd naar je behandeling bij Pascaud binnenkort!
  Heb je veel gekocht/gekregen bij NYX?
  En hoe was de peuterbeurs? Ook veel dure dingen zeker?
  En weet je al welk geslacht het gaat worden? Of willen jullie het niet weten en jullie laten verrassen? 😉
  Groeten,
  Heidi 💋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Heidi, de zwangerschapskwaaltjes beperken zich tot af en toe wat last van opgezwollen voeten dus ik mag niet klagen.

   Ik denk dat je de Rituals Good Luck scrub voor hebt uit the Ritual of Happy Buddha lijn. De scrub ansich vind ik heel erg fijn zoals de meeste scrubs van Rituals. De geurlijn zelf is niet helemaal mijn ding, maar dat heeft met geur voorkeuren te maken. Je kan de geuren zelf een keertje gaan ontdekken bij een Rituals store. Ze hebben er een uitprobeerhoekje.

   Ik ben zeer braaf geweest bij NYX en ik heb enkel een glitter primer meegenomen.

   We weten het geslacht, maar we houden het nog even geheim :-). Je kon wel wat items kopen op de baby en peuterbeurs, maar ook info en ideeën opdoen. Ik heb er een slaapzakje, een baby nestje en een speeldeken gekocht van een NL webshop die alles zelf maakt met de hand.

   Ik maak zeker een blogpost of een vlog over de Pascaud behandeling, maar die staat pas over een maand gepland dus nog even geduld.

   Als we steppegras gaan eten, doen wij dat bij restaurant Stefan & Ann in Heusden-Zolder. Een aanrader!

   Verwijderen
 3. Wow je bent al bijna in de helft nu. Het gaat snel. Wij zijn vorig jaar ook naar een baby beurs geweest. Ik ben intussen gek op baby kleding kopen. Ik zeg altijd van hij heeft genoeg en toch kom ik altijd met vanalles thuis

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt ik ben intussen 24 weken dus ik ben al over de helft. Het gaat zo snel. Ik kan dat amper zelf geloven :-).

   Verwijderen
 4. Wat een leuk maandoverzicht weer! Super fijn om te lezen en te zien. Ik wil ook zo graag eens bij Tasty Bowl gaan eten, maar je kan er niet reserveren. Dat is wel jammer, want op die manier is er zelden plaats. Het blijft op mijn lijstje staan, want het ziet er mega lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, je kan bij Tasty Bowl niet reserveren. Het is er wel altijd druk, maar ik heb altijd een plaatsje. Er zijn ook nog wat tafeltjes op het eerste verdiep. Dus soms lijkt het op het eerste zicht dat er geen plaats is, maar als je boven gaat kijken vind je toch nog een tafeltje. Zeker een keertje doen!

   Verwijderen
 5. Wat een supercute papflesje! En leuk om te zien dat je zo een goede band hebt met je grootouders

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke fotootjes! Al dat lekkere eten weer... en die poms zijn zooo schattig! Ze zien er ook heel erg aaibaar uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen