5 feb 2017

LONDEN BEAUTY & FASHION HAUL

Intussen ben ik al een tijdje terug van mijn Londen tripje. Ik ging eind december samen met mijn blog vriendinnetje Griet drie dagen naar Londen. Vlak voor Kerstmis om helemaal in de sfeer te komen. Het was een shock om te ontdekken hoe weinig restaurants, caféetjes, ... uitgerust zijn met WIFI. Zelfs in ons hotel was er standaard geen WIFI.  Say what?! Gelukkig tetterden ik en Griet er lustig op los en hopten we van het ene beauty walahala naar het andere. Kijk mee om te ontdekken wat ik allemaal kocht in Londen.

beauty haul Londen

Londen is the place to be  voor beauty lovers. Je hebt er tal van departement stores en heel wat andere mooie winkeltjes. Ik raad je aan zeker een keertje naar Covent Garden te gaan. Mijn grootste uitgave deed ik bij Victoria's Secret. Waar ik PINK home wear en onderbroekjes kocht. De onderbroekjes waren 5 voor 30 pond. De PINK long sleeve  t-shirt en zwarte legging waren verpakt in een X-MAS gift set. Die ik uiteindelijk voor mezelf kocht. 

Verder kocht ik bij River Island een lekker warme sjaal en bij een klein souvenirswinkeltje een bijpassende grijze muts met een fluffy pompon. Ik besef nu pas dat ik deze twee niet op de foto staan heb.

Victoria's Secret PINK

Verder focuste ik mij op beauty en skincare. Het enige dat ik echt moest hebben, was de Philosophy Purity reiniger. Sinds deze niet meer te koop is bij Ici Paris XL, moet ik mijn geliefde reiniger elders kopen. Ik nam meteen een grote flacon (480 ml) mee. Bij Space NK ging ik overstag voor de Oskia Renaissane Cleansing Gel die speciaal voor Kerst te koop was in een feesteditie verpakking. Altijd mooi meegenomen. Ik heb al heel wat goeds gelezen over deze reiniger, dus benieuwd of dit ook een holy grail voor mij wordt. Tot slot besloot ik een geschenkverpakking te kopen van Origins. Na de Estée Lauder kerstborrel was ik wel heel benieuwd geworden naar het merk. In het setje zitten drie verschillende maskers en een Maskimizer. Een soort primer water dat je kan aanbrengen voor je een masker aanbrengt om je huid extra te boosten.

Londen skincare

Op Oxford Street ligt er een MEGA grote Lush winkel met meerdere verdiepingen. Je hebt er tal van exclusieve producten die niet te koop zijn in België (of Nederland). Toch hield ik het bescheiden en nam ik een XL pot Ro's Argan body conditioner mee. Deze is in vergelijking met de prijs in België een stuk goedkoper. Verder ruilde ik enkele potjes in voor een gezichtsmasker (dat ik bewaar in de frigo). En bijgevolg ook ben vergeten op de foto te zetten. Normaal ga ik voor Lush Brazened Honey. Ditmaal wist de verkoopster mij te overhalen om het Love Lettuce masker eens uit te proberen. Misschien zie je die binnenkort een keertje voorbij komen in mijn Sunday Chill Day rubriek.

Lush Ro's Argan body conditioner

Na jaren trouwe dienst heeft mijn Tangle Teezer zijn beste tijd gehad. Ik ging opzoek naar een vervanger. Hoewel ik zeer tevreden ben over de Tangle Teezer werd mijn aandacht getrokken door de dupe van de Mason Pearson. Het merk Denman ken ik niet, ik vermoed ook dat het merk in België (en Nederland) niet te koop is. Deze kocht ik bij Boots en bij Superdrug kocht ik de Batiste droogshampoo voor brunettes. Ik vrees er alleen voor dat ik mij laten misleiden heb door de nieuwe Batiste verpakking en dat het dezelfde variant is als die je gewoon bij ons bij de drogisterij kan kopen. De kleur van de droogshampoo is tamelijk donker vind ik en ik had gehoopt dat deze variant meer geschikt zou zijn voor lichte brunettes. Als je snapt wat ik bedoel.

Batiste droogshampoo en Denman borstel

make up

Make up blijft een gevaarlijk iets voor mij. Hoewel ik het niet altijd nodig heb, vind ik make up het leukste om te kopen. Er is altijd wel iets nieuw. Een nieuwe kleur, een nieuwe formule, een nieuwe finish, ...  waar ik benieuwd naar ben. Als eerste kocht ik bij Debenhams de Kat von D Lock-It crème concealer. Na tal van positieve reviews gelezen en gezien te hebben, kon ik het niet laten om zelf deze concealer uit te proberen. Ik ging voor de tint Medium 17 Warm. Er zijn drie ondertonen verkrijgbaar: neutral, warm en cool waardoor je zeker een perfecte match vindt. De dag erna ging we opnieuw naar Debenhams omdat Griet nog enkele spulletjes moest ophalen voor een vriendin. Ineens spotte ik een London exclusive. Neen, zulke zaken moet je echt niet aan mij laten zien, want dan ben ik verkocht. In het kitje London Calling zitten drie travelsize make up producten: liquid lipstick in Double Dare, lipstick in Lolita en de gekende Tattoo Liner in Trooper (zwart).

Kat von D make up

Op minder dan tien minuten tijd spendeerde ik ongeveer een 50 pond bij de Huda Beauty stand (Harrods). Mijn girl crush is ongetwijfeld Huda Kattan. Ik vind haar heel inspirerend en ik kijk met veel plezier haar tutorials en DIY. Mocht je haar niet kennen, neem dan zeker een kijkje op haar Youtube kanaal. Ze heeft al een tijdje een eigen valse wimperlijn en sinds 2016 ook haar eigen liquid lipstick en lipliner collectie. Ik kocht de bekende Samantha wimpers en ik kocht mijn eerste liquid lipstick. Ik ben absoluut geen liquid lipstick lover maar de kleur Bombshell sprak mij erg aan. Het lijkt mij een fijne everyday kleur om te dragen en besloot meteen ook de bijpassende lipliner te kopen. Zodat ik kan experimenteren met de fuller lips look.

Huda Beauty Samantha lashes
 Huda Beauty liquid lipstick & lipliner

Bij M.A.C ruilde ik 6 lege verpakkingen in voor een lipstick. Ik koos de kleur Faux, de gekende Kylie Jenner lipstick kleur. Ik twijfelde even of ze mijn gedepotte oogschaduws zouden aanvaarden, maar in Londen deden ze er alvast niet moeilijk over. Tot slot kocht ik bij Liberty Londen de Laura Mercier Secret Brightening Powder voor onder de ogen. Het is een zeer fijn poeder dat je met een fluffy kwast aanbrengt om je concealer te setten. Zodat je make up de hele dag prima blijft zitten.

Laura Mercier Secret Brightening Powder

In het non beauty segment kocht ik nog een aantal Cadbury Boost repen op aanraden van. Dit zijn lekkere candy repen met veel chocolade, caramel, koekjes en energie staat er op de verpakking. Goh ja, ik denk dat die 'suiker' energie van korte duur gaat zijn, maar het is wel super lekker. 


Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram
 

8 opmerkingen:

  1. Goed geshopt precies. Je hebt leuke producten gekocht. Dat setje van origins ziet ee leuk uit. Handig om de producten eens te testen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was al een tijdje benieuwd naar het merk. Een setje met daarin drie maskers en een masker primer lijkt me handig om met de verschillende producten kennis te maken. Zonder dat je meteen vastzit aan een fullsize product.

      Verwijderen
  2. Wauw, wat een leuke spulletjes! Ik wil ook zo graag eens naar Londen gaan om er vele beautyspullen te shoppen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind Londen minder geschikt voor kledij, maar voor beauty is het perfect!

      Verwijderen
  3. Waaauw wat een leuke items heb je geshopt! Nu heb ik ook zin gekregen om nog eens naar Londen te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yay, hier is hij dan! Echt de moeite zeg, mooie buit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie buit :D Londen is echt hét shoppingwalhalla!

    BeantwoordenVerwijderen