30 dec 2016

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES NOVEMBER 2016

Beschamend is het, maar afgelopen tijd heb ik het ongelofelijk druk gehad. Waardoor ik nu pas tijd gevonden heb om je een blik te gunnen achter de schermen. Kijk snel mee voor het overzicht van de maand november.
 
achter de schermen november 2016
De maand startte met enkele vrije dagen vanwege de feestdag. Meteen de ideale gelegenheid om met vriendlief nog eens richting Chuck Wagon (Tongeren) te trekken. Ik ging voor de chicken burger met extra kaas en bacon. Als side dish country potatoes met de huisgemaakte BBQ saus en een XL cola zero. 

Chuck Wagon Tongeren
Chuck Wagon Tongeren


Een kappersbeurtje af en toe, daar zeg ik geen neen tegen! Ik hou ervan als mijn haarkleur opgefrist is. Doet mij eraan denken dat ik dringend nog eens een afspraak moet maken!

kapper

In de maand november gebruikte ik het vaakst het Too Faced Power of Make Up palette en ook de budgetvriendelijke lipbalsem van Cien (Lidl) in de kleur Nude Dress vind ik een voltreffer. 

Cien gekleurde lipbalsem Nude Dress
 Too Faced Power of Make Up palette

Op zaterdag avond niets op de planning staan hebben, leidde tot het maken van een dikke cherry sponge cake. 

cake

Vorig jaar bij mijn verjaardag kreeg ik van mijn lieve vriendin Griet deze Yankee Candle cadeau. Wat een heerlijke geur, maar na een uurtje branden wordt de geur een tikje overheersend. Iets wat ik in mindere mate ervaar met mijn geliefde Rituals geurkaarsen. Zijn alle geuren van Yankee Candle zo sterk aanwezig? 

Yankee Candle

Carpe Clinic (Antwerpen) is een gerenommeerde kliniek als het aankomt op schoonheidsbehandelingen en cosmetische ingrepen. Ik ging langs tijdens een bloggersevent om kennis te maken met hun nieuwe Ikari mineralen make up lijn. Ik ben al een tijdje trouwe gebruiker van de BellaPierre mineralen foundation. Vandaar dat ik zeer benieuwd ben hoe de Ikari lijn mij zal bevallen!

Ikari mineralen make up

Drie producten waarvan ik de laatste restjes aan het opgebruiken was. Inmiddels staan deze producten klaar om voorbij te komen in een empties video. De Talika Lash Conditioner Cleanser is er eentje met een verzorgende werking voor de wimpers. Het is een gel demaquillant specifiek voor de ogen. Ik ging razend snel door de flacon heen, ik denk op een dikke drie weken was deze op. Fijn product, maar minder zuinig in gebruik. De L'Occitane Pivoine Perfecting Toner rook niet alleen zalig, maar werkte bovendien ook fijn. Het is een toner zonder alcohol met een hydraterende, verfrissende werking en het pioenroos extract zorgt voor een fijne huidkorrel en een stralende teint. Tot slot de REN Rosa Centifolia Express Make-Up Remover die ik enige tijd geleden bij Parfuma kocht. Het was al een tijdje geleden dat ik een klassieke melkreiniger gebruikte (lang leve micellaire waters), maar deze beviel me goed. Extra pluspunt voor de pompflacon. 

opgebruikte producten

Pakketjes! Er liggen nog een hele resem nieuwe producten te wachten om uitgetest te worden. 2017 belooft alvast een jaar te worden vol reviews.


pakjes

16 november was ik jarig en naar jaarlijkse traditie bakt mijn vriend 's morgens pannenkoeken als ontbijt. Yummie! 


pannenkoeken

's Avonds ging ik uit eten met Griet om mijn verjaardag te vieren. We kozen voor Mexico (Hasselt). Geen onbekende voor mij. Je kan er heerlijke cocktails drinken en ook typisch Mexicaans eten. Ik ging voor de fajitas met kip. Het was een ongelofelijke leuke avond vol plezier

Mexico Hasselt
  
Een nieuwe mascara om uit te proberen: MAC Pro Beyond Twisted Lash. MAC is een van mijn favorieten merken, maar niet als het op mascara's aankomt. Hoewel ik ervan overtuigd ben, dat dit een handige mascara is om aan te brengen bij klanten. Doordat de verpakking beweegbaar is. Ideaal voor make up artiesten. Het effect beoogt separatie en ik kan je bevestigen de wimpers zijn mooi gescheiden. 


MAC Pro Beyond Twisted Lash
MAC Pro Beyond Twisted Lash
  
Jaarlijks organiseert The Body Shop een kerstevent. Ditmaal in hun filiaal in Brussel vlakbij de Louisalaan. De bovenverdieping werd omgetoverd tot een wild jungle en een beestige boel. Super leuk om te zien! Een deel van de opbrengst van de kerstproducten wordt geschonken aan het goede doel. Waarbij The Body Shop dit keer koos het project "Save Regi". Meer uitleg over dit project vind je terug in dit artikel. Na nieuwjaar moet je zeker langs gaan bij The Body Shop want hun solden zijn altijd super! Mega kortingen en leuke aanbiedingen! Last minute nog opzoek naar een cadeautje om te geven tijdens de eindejaarsfeesten? The Body Shop heeft cadeautjes in verschillende prijsklasse. Te beginnen vanaf 5 euro tot grote cadeau verpakkingen boven de 100 euro.

The Body Shop kerstevent


Op 18 november waren we uitgenodigd op een winter bruiloft. Ik wens het bruidspaar super veel liefde en geluk toe samen! Ze zagen er beiden piekfijn uit. Het was een ongelofelijk leuke avond. Toen ik rond iets over drie in bed kroop, waren mijn voetjes mij daar ontzettend dankbaar voor.

bruiloft bruiloft bruiloft

De look die ik maakte voor het feest werd veel geliked op Instagram. Thanks a lot! Inmiddels ligt de look vast in een tutorial.  

tutorial

Tijdens een kleinschalig, gezellig event maakte ik kennis met het merk Marie-Stella Maris. Ken jij het al? Het is een Nederlands merk ontstaan vanuit een visie. Als eerste introduceerde ze hun eigen mineraalwater merk en later een assortiment natuurlijke skincare, lichaamsverzorging en een beperkt aanbod geurkaarsen en interieursprays. Daar waar The Body Shop enkel tijdens de eindejaarsperiode een goed doel ondersteunt, doet Marie-Stella Maris dit het hele jaar door. Per verkocht product gaat er een vast bedrag naar Care For Water (schoon drinkwater projecten). Op het event werd onderstaande video getoond en ik moet toegeven ik werd er een beetje stil van. Fijn om te zien dat je ook beauty (of water) kan kopen en dat je daarmee anderen kunt helpen. Marie-Stella Maris doe zo verder, jullie hebben de afgelopen vijf jaar al heel wat mogen bereiken! Aangezien het merk slechts beperkt in België te koop is, zal je meer geluk hebben via de e-shop.


Marie-Stella Maris

Een kijkje in mijn (beauty) voorraadkast. Ik zorg altijd dat ik voldoende voorraad heb van wattenschijfjes en navulbare handzeep.

voorraad wattenshijfjes en navulbare handzeep

In de StyleTone box van november zat er een leuk masker. Ik was er enorm benieuwd naar en aan jullie reacties te lezen op de blogpost was ik niet alleen. Het sheet masker bubbelde inderdaad zoals verwacht, maar mijn gezicht was niet volledig bedekt met schuim. Zoals ik gehoopt had. Het sheet masker vond ik vrij groot zeker rond de ogen en rond de mond, maar gelukkig zakte het niet naar beneden. Na het verwijderen van het masker voelde mijn huid vooral gehydrateerd aan.  Leuk voor een keertje, maar niet goedkoop in aankoop (9.95 euro).

Cailyn Cosmetics Mummy Whipping Bubble Cleansing Mask

Bij de plaatselijke apotheek organiseerden men een Darphin beauty dag. Natuurlijk was ik hiervoor geïnteresseerd en schreef ik mij in. Ik had geluk en kon nog een afspraak bemachtigen om half zes 's avonds. Er werd tijdens een half uurtje uitleg gegeven over de Darphin producten en je kreeg een mini facial.

Darphin
 Darphin
 Darphin

Ik beloof alvast begin januari mijn achter de schermen artikel te tonen van de maand december en niet zo lang te wachten zoals dit keer! Promised!

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

5 opmerkingen:

 1. Food, beauty, fun, yep, het was er weer allemaal bij zo te zien, leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Steffi, beiden foto's boven jouw sponge cake waren weer heel mooi! Wat is jouw ervaring/mening van het Nivea shortje? Ik heb dit al meermaals in mijn handen gehad maar nooit gekocht :) Waar ga jij naar de kapper? Mijn kapster is heel vaak en lang op vakantie. Het moment om dan eens iets anders te proberen ;) Gr.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het Nivea broekje gebruik ik niet ultra vaak, maar af en toe onder een kleedje of rokje in de zomer. Het zit heel strak waardoor alles wat beter zit. Qua werking heb ik nog niet zoveel ervaren.

   Ik ga naar de kapper bij kapsalon Tony in Heusden-Zolder (aanrader).

   Verwijderen
 3. Altijd leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen. Ik ken dat tijdsgebrek dus 't is je vergeven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Naar Chuck Wagon zou ik ook nog eens moeten gaan.
  Oh ik vind meestal de wax tarts van Yankee Candle te overheersend en de gewone kaarsen niet echt. Maar ik merk er ook wel verschil in

  BeantwoordenVerwijderen