8 okt 2013

SHOPLOG PARIJS

Gisteren kon je mijn ervaringen al lezen over budgetvriendelijk reizen met IDbus en mijn hotspots in Parijs. De haul heeft even op zich laten wachten, maar eindelijk heb ik de tijd gevonden om wat leuks te vertellen over mijn aankoopjes. Parijs is echt een mega walahala voor shoppers. Maar goed voor de portemonnee is het niet!
 
 
Al bij al vind ik van mezelf dat het nog meevalt. Ik kocht uitsluitend producten waarvan ik wist dat ik ze ook echt ging gebruiken. En uiteindelijk kwam ik slechts met één make up product terug naar huis. De rest is huidverzorging en delicious food (haha).
 
 
Citypharma is indrukwekkend. Deze apotheek moet je gewoon gezien hebben. Ik denk dat je hier makkelijk 100 verschillende merken tegen komt. De verkopers zijn behulpzaam en helpen je bij het selecteren van producten die ook echt bij je passen. Zonder het duurste aan je te willen verkopen. Ik was eigenlijk vooral opzoek naar producten van Caudalie (mijn nieuwe liefde) maar de verkoopster raadde mij Placentor Vegetale en Bio Organic aan. Ik heb een serum en een scrub gekocht om kennis te maken met de merken.
 
 
Een tijdje geleden kreeg ik het Urban Decay customizable palet cadeau. Aangezien ik nog drie plaatsjes vrij heb ik het palet voor oogschaduw. Wou ik bij Sephora een nieuwe oogschaduw kopen voor toe te voegen aan het palet. Maar helaas heb ik al veel kleuren die behoren tot het vaste assortiment. Je ziet ze regelmatig terugkomen in hun paletten (Naked, Naked2, Book of Shadows, ...). Dus kocht ik slechts één bruistabletje bij Sephora. De bedoeling was om 's avonds samen met Dorien een heerlijk voetbad te nemen. Maar eens aangekomen in het hotel waren we doodmoe.
 
Chanel sample van hun nieuwe skincare en een miniatuur Shalimar parfum
producten uit de limited edition Dark Heroïne collectie
 
Een review van de Kiko producten zie je binnenkort voorbij komen. Aangezien je sedert kort ook in België Kiko online kunt bestellen. En tot slot nog enkele heerlijke macarons.
 
wat een feest!
 

16 opmerkingen:

  1. ik vrees dat ik veel geld ga uitgeven :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke shoplog! En La Durée macarons moet je natuurlijk meenemen als je in Parijs bent :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke spulletjes heb je geshopt, die serum van kiko ziet er super gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hehe, zo grappig om 'mijn' macarons hier terug te zien :-) Welke vond je de lekkerste? Leuke shop log, je hebt prachtige producten gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn allemaal lekker :D, maar pink pepper en réglisse vind ikzelf heerlijk!

      Verwijderen
  5. Wat een mooie aankoopjes en wat een prachtige samples ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie aankoopjes, veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke aankoopjes allemaal :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke aankoopjes! En mmm Macarons! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke dingen heb gekocht en die macarons hmmmmmmmmmmmmmmm yummy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. leuke en lekkere spulletjes heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. leuk geshopt! Parijs staat ook al een tijdje op mijn to do list

    BeantwoordenVerwijderen