16 nov 2016

TOO FACED X NIKKIETUTORIALS POWER OF MAKE UP REVIEW, SWATCHES, LOOK & WIN WIN WIN - GESLOTEN

Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up

Ik heb lang uitgekeken naar de samenwerking tussen Too Faced en Youtube guru NikkieTutorials. Mijn geduld werd nog eens extra op de proef gesteld doordat het palette niet op 1 september, maar pas vanaf 1 oktober te koop was via de webshop van Sephora. Als kers op de taart liep de bestelling bij Sephora niet zo vlotjes en duurde het lang vooraleer de bestelling arriveerde. Enfin! Vandaag wijd ik met veel plezier een volledige blogpost aan het Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up palette. Ennnnn omdat het mijn verjaardag is, verloot ik er eentje.

De verpakking vind ik geweldig. Übervrouwelijk, kleurrijk en origineel. Hoewel de print vrij druk oogt, vind ik de fushia, zwart en gouden luipaardprint super leuk. Het dunne palette is gemaakt van een stevig karton en makkelijk op te bergen vanwege het formaat en handig om mee te nemen op reis.

Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up

Voor 49.95 euro krijg je negen oogschaduws, twee blushes, een bronzer, een highlighter en een extra Power of Make Up tasje gevuld met een fullsize Sketch Marker eyeliner, een glitter pigment Glamour Dust, een mini size Better than Sex paarse macara en een mini size Shadow Insurance. Naar mijn idee de beste oogschaduwbasis op de markt. De extra'tjes zijn een leuke toevoeging en geven de mogelijkheid verder kennis te maken met de make up producten van Too Faced. De Better than Sex mascara heb ik de laatste dagen zeer veel gebruikt. Het is een fijne mascara, separeert de wimpers heel goed, laat ze mooi open waaieren en zelfs na twee à drie laagjes blijven de wimpers soepel en zacht aanvoelen. Ik mis alleen dat klein tikje vavavoom volume. De Sketch Marker heb ik nog niet getest en de glitter Glamour Dust is naar het eindejaar toe zeker een musthave. Hoewel een kleine sifter wel wenselijk geweest was.

Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up

Maar waar het uiteindelijk om gaat is het palette anisch. De kleurkeuze en de combinatie vind ik goed bedacht. Er springen meteen een aantal oogschaduwkleuren in het zicht. Zo wordt mijn aandacht gevestigd op de kleuren Wham Bam en Mystic Hour. Hoezeer het palette ook knalt, je vindt ook een aantal basic kleuren terug die je de mogelijkheid geven tot een subtiele daglook of een prachtige smoky eye. De pigmentatie van de oogschaduws vind ik ge-wel-dig! De blushes en bronzer Chocolate Soleil zijn minder intens gepigmenteerd (dan de oogschaduws), maar zeker nog voldoende en de kleuren kan je makkelijk opbouwen. Enkel over de highlighter Champagne Truffel valt er te discussiëren. Je moet redelijk wat highlighter aanbrengen vooraleer de kleur zichtbaar is en het glow gehalte heeft wat ik verwacht van een highlighter.

Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up
 Ivy - Sugar Coated - Frosted Yum en Irresistible
Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up
 Painkiller - MakeUp & Chill - Mystic Hour - Wham Bam en Wanted
Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up
I will always love you blush - Justify my love blush - Chocolate Soleil bronzer en Champagne Truffel highlighter

Ik heb nog een extra nieuwtje. Too Faced behoort sinds gisteren officieel tot de Estée Lauder Group wat betekent dat het merk mogelijks binnenkort ook in België verkrijgbaar zal zijn! Hoera!!

Voor de look combineerde ik de oogschaduwkleuren Mystic Hour, Wham Bam, Painkiller en Ivy. De oogschaduws blenden makkelijk en voelen comfortabel aan op het ooglid. Als mascara koos ik voor de Better than Sex mascara. Als je goed kijkt, zie je de paarse kleur. Voorts gebruikte ik de Chocolate Soleil bronzer, een combo van de blushes met de Champagne Truffel highlighter. 

Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up
 Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up
 Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up


WIN WIN WIN

Benieuwd geworden? Dan heb ik goed nieuws, want ik verloot aan één gelukkige Beauty Treasures lezer dit limited edition Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up palette. Intussen volledig uitverkocht via Sephora.fr. 

Too Faced x NikkieTutorials Power of Make Up

Hoe kan je deelnemen?
 
Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Instagram en Youtube.

Stuur een b-day wish (ik ben namelijk vandaag jarig) naar beautytreasures@hotmail.be.  Vergeet niet om je adres te vermelden. Enkel mailtjes met een adres worden als geldig beschouwd. Deelnemen kan tot en met 11 december 2016 middernacht. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht. Winactie is open voor Belgische en Nederlandse deelnemers.


Extra bonuspunten
* Deel dit artikel via Facebook of Twitter
* Volg mij via Snapchat (username: beautytreasures)


Veel succes en mailen maar!

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

18 opmerkingen:

  1. Die look is echt supermooi! Leuk palette :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je verjaardag!!
    Wauw, wat een prachtig look heb je ermee gemaakt en wat tof dat je zo'n palette weg geeft.
    Ik doe heel graag mee want ik wil hem zo graag <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vergeet niet om ter bevestiging nog een e-mail te versturen met je adres erin. Enkel dan wordt je deelname als geldig beschouwd.

      Verwijderen
  3. gefeliciteerd :D ik heb 2 mails gestuurd want ik was zo bezig met mijn originele felicitatie dat ik mijn adres vergat haha. Dus hoop dat je beide mails goed ontvangen hebt hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben zo verliefd op de kleur Mystic Hour, waaw! Mooie look heb je ermee gemaakt ook.
    Ik ga je zo mailen want dit palette wil ik niet aan mij voorbij laten gaan :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow dit is echt de mooiste oogmake-up ooit!

    x Karen
    http://www.dressinginlabels.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt gaaf hoe je je hebt opgemaakt.

    Alsnog gefeliciteerd.

    Groetjes Claudia xxxx.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. jaahaaa wat een geweldig pallet :-)!! Nu weet ik alleen niet of ik me zo prachtig op kan maken als dat jij kan!! hihi.
    Ik volg je op youtube, insta en fb en heb je een (zeeeer verlaat) mailtje gestuurd! liefs Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ga gewoon meedoen. Ik volg je volgens mij op de genoemde sociale kanalen? :)
    Nu duimen... ^-^

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Op de valreep doe ik waanzinnig graag mee! Hopelijk was je B-day net zo mooi en kleurrijk als je look! Super bedankt voor deze giveaway Steffi, lief! :D

    BeantwoordenVerwijderen