21 sep 2016

TOO FACED HOLIDAY COLLECTION 2016

Minder dan 100 dagen en dan is het Kerstmis. Waw! Het lijkt alsof de countdown gestart is?! En daar doe ik graag gretig aan mee. Ter gelegenheid van deze feestelijke periode lanceren heel wat beauty merken mooie cadeausets. Zo ontving ik vandaag het eerste persbericht met budgetvriendelijke Kerst cadeaus. Crazy, niet waar? Stiekem vind ik het geweldig om te praten over Kerstmis (en mooie make up) in september! 




Een paar weken geleden zag ik op Youtube de announcement video van Too Faced waarin ze hun holiday collection 2016 voorstelde. Ik werd instant omver geblazen. Dit is een collectie die ik van A tot Z leuk vind met een mooie variatie aan producten en kleuren. Alles is gemaakt rond het thema Kerstmis vieren in New York. Wat een droom!  

Naast überschattige verpakkingen die 100% Too Faced zijn, parfumeerde het merk hun oogschaduwpaletten met geuren zoals chocolade, peppermint mocha, gingerbread cookie, ... .

Sinds afgelopen weekend heb ik een officiële beauty no buy ingelast voor het najaar. Ik ga een centje opzij zetten, want in december ga ik samen met Griet naar Londen (Christmas shopping) en dan hoop ik een aantal van deze mooie Too Faced giftsets te scoren en mee te nemen naar huis! Duimen maar. 

PS: waarom ik een beauty no buy ingelast heb, zal snel duidelijk worden! 

Wat vind jij van deze Too Faced X-mas collectie?

Beauty Treasures

4 opmerkingen:

  1. Ik kan nog niet echt aan Kerst denken maar de collectie ziet er top uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik houd van too faced, zo leuk! ik heb echt een zwak voor hun verpakkingen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik werd helemaal happy van de video! Zo'n leuke producten allemaal, met Kerstmis doen ze toch echt wel fijne pakketjes.

    BeantwoordenVerwijderen