3 jul 2016

PRODUCTEN IWHITE THUISBEHANDELING VOOR WITTE TANDEN & WINACTIE - GESLOTEN

Tanden bleken op eigen houtje, ik ben er skeptisch over. Maar iWhite wist mij te overtuigen en uit te dagen om deel te nemen aan hun iWhite Challenge

iWhite

Ondanks dat ik skeptisch was en misschien ook wel bang, besloot ik de uitdaging aan te gaan nadat ik grondig de website nagelezen had. De iWhite whitening producten voor thuisgebruik zijn vrij van waterstofperoxide en 100% veilig. Na vijf whitening sessies zou het resultaat tot acht maal wittere tanden moeten leiden. Hoewel ik dat graag tussen aanhalingstekens plaats. Aangezien  het resultaat nauw samenhangt met andere factoren zoals roken, fervent koffie drinken, medicatie, ... . Hoe sterker de tanden verkleurd zijn, hoe beter het resultaat zichtbaar zal zijn. 

iWhite

De Advanced Giftbox is een goed gevulde kit met alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan. In de box zit: iWhite tandpasta en iWhite mondwater, iWhite interdental whitener flossdraad, iWhite Instant2 kit en iWhite Polisher. 

iWhite

Een goede mondhygiëne geeft zelfvertrouwen, zorgt voor een frisse adem en voorkomt tandplak en gaatjes. Daarom is het belangrijk om tweemaal per dag bij voorkeur elektrisch te poetsen. Ik gebruik al enkele jaren dagelijks de Oral B Triump Black 7000 elektrische tandenborstel en sinds kort te samen met de iWhite Whitening tandpasta. Maar voor ik aan het poetsen sla, flos ik tussen de tanden. De kwaliteit van de iWhite Interdental Whitener is super. Het is een stevige flossdraad met een blauwachtige coating. Tot nu toe gebruikte ik af en toe de flossdraad van het Kruidvat, maar sinds ik deze van iWhite in gebruik heb, wil ik geen andere flossdraad meer. Het klinkt heel banaal, maar ik merk enorm veel verschil op in kwaliteit. 

iWhite Interdental Whitener

De iWhite Whitening tandpasta heeft een drievoudige werking: tandverkleuring tegengaan, tandplak/tandsteen bestrijden en het tandglazuur herstellen. De witte tandpasta heeft een lichte muntsmaak en werkt overigens prima. Na het poetsen spoel ik 30 seconden na met de iWhite Whitening mondwater. De blauwe kleur zorgt voor een instant optisch witmakend effect. De formule bevat net als de tandpasta fluoride voor het versterken van je gebit en heeft daarnaast dezelfde drievoudige werking als de tandpasta.

iWhite Whitening mondwater

De flossdraad, de tandpasta en het mondwater behoren tot mijn dagelijkse routine. Eén keer per week voeg ik er nog een extra stapje aan toe met de iWhite Polisher. Deze polisher lijkt op een elektrische tandenborstel, maar met een ander opzetstuk. Het is op batterijen (die eveneens in de kit zitten) en je moet de Polisher Paste aanbrengen op je tanden en een beetje op het opzetstukje. Vervolgens alle tanden stuk voor stuk polijsten met de roterende kop. Het maakt je tanden ontzettend glad, verwijdert oppervlakkige vlekken en voorkomt tandplak. Een extra stap dat je kan doen, maar niet moet doen. 


iWhite Polisher
iWhite Polisher

Bovenstaande producten zijn voor dagelijks of wekelijks gebruik. Daarnaast kan je de iWhite Instant2 kit gebruiken om je tanden te bleken. Dit is 100% veilig, zonder waterstofperioxide en makkelijk thuis te doen. In de doos zitten tien bitjes voor vijf behandelingen die je best na elkaar doet. Je haalt de bitjes uit de hygiënische verpakking en je ziet meteen dat het bitje reeds opgevuld is met de blekingsgel. Voor je het bitje aanbrengt, moet je je tanden grondig poetsen (zie bovenstaande producten), het bitje uit de verpakking halen en aanbrengen in je mond. Gedurende 20 minuten laten inwerken en de bitjes verwijderen. Per beurt dien je de bitjes weg te werpen en je mond grondig na te spoelen met water. Het bitje bedekt niet volledig mijn gebit. Zo passen mijn achterste kiezen niet in de pasvorm maar ik denk dat je hoofdzakelijk wilt dat je voorste tanden, hetgeen zichtbaar is als je lacht, er witter uitziet. 

20 minuten is niet lang. Terwijl ik wacht, douche ik mij of kijk ik even tv. Je kan 100 verschillende dingen bedenken die je kan doen om de tijd op te vullen. Doordat je zowel boven als onder een bitje draagt, creëer je behoorlijk wat speeksel in je mond en het afslikken van je speeksel verloopt iets of wat moeizamer.

iWhite Instant2 kit
iWhite Instant2 kitiWhite Instant2 kit

De belangrijkste vraag is natuurlijk. Werkt het? Ik ben zeer tevreden over de kit. Hoewel ik geen complimenten uit mijn naaste omgeving ontving, merk ik zelf wel op dat de kleur van mijn tanden opgefrist is en mijn tanden stralender wit ogen. De stappen zijn eenvoudig en makkelijk. De iWhite Instant2 kit is makkelijk in gebruik en de kleine handleiding die je erbij krijgt, is duidelijk en overzichtelijk. Onderstaande foto is een voor en na foto. Om jullie een duidelijk beeld te geven heb ik de foto in hetzelfde daglicht genomen en dezelfde kleur gloss gebruikt. Het resultaat (op de foto) is na drie dagen en niet na vijf dagen! Ik ben na drie dagen gestopt, omdat het resultaat voor mij zo oké was. De overige bitjes heb ik bewaard om als onderhoudsbeurt te gebruiken. Als ik de iWhite Instant2 kit gedurende vijf opeenvolgende dagen zou gebruikt hebben, zou het effect nog witter en nog intenser zijn. Tijdens het gebruik merkte ik geen gevoeligheid of andere bijwerkingen op.

Je kan de producten aankopen via de Advanced Giftbox. Dan heb je meteen alle producten in huis ofwel apart. Meer info over de iWhite Challenge vind je terug via de webshop.

iWhite resultaat
Benieuwd geworden naar de iWhite Advanced Giftbox? Dan heb ik goed nieuws want ik mag één lezer gelukkig maken met deze productbox. 


 Hoe kan je deelnemen?

Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin' en Youtube

Stuur ter bevestiging een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be om je deelname te confirmeren en te vermelden welke stappen je ondernomen hebt (social media). Deelnemen kan tot en met 17 juli 2016 middernacht. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht vanaf 24 juli 2016. Winactie is open voor Belgische deelnemers.



Extra bonuspunten 

Share via Twitter: Win een iWhite witmakende giftbox voor de tanden via . Alle info omtrent de winactie vind je terug op   

Like mijn post & share via Facebook: Win een iWhite witmakende Advanced giftbox (twv 75 euro) om je tanden thuis witter te maken via @beautytreasures.be . Alle info omtrent de winactie vind je terug op
 
Te koop via de iWhite webshop of bij de apotheek
iWhite Advanced Giftbox - 75 euro
iWhite Interdentale Whitner - 5.65 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

  1. Je ziet echt wel een mooi verschil! Al vond ik je tanden al wit op zich ;)
    Ik ben er heel benieuwd naar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi en duidelijk verschil! Heb dit ooit eens bij de tandarts laten doen, maar zo'n kit zou handig zijn als onderhoudsbeurt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je zin hebt, kan je meedoen aan de winactie om het zelf thuis een keertje uit te proberen.

      Verwijderen
  3. Mooi en duidelijk verschil! Heb dit ooit eens bij de tandarts laten doen, maar zo'n kit zou handig zijn als onderhoudsbeurt ;)

    BeantwoordenVerwijderen