9 jul 2016

GALÉNIC OPHYCÉE & PUR 2 IN 1 DEMAQUILLANT

Galénic Ophycée


Heb je al eens gehoord van de vergelijking tussen de hedendaagse vrouw en een marathonloopster? We crossen namelijk letterlijk door het leven heen. Volledig opgezogen door de drukte des levens. Werken, kinderen, hobby's, sociaal leven, je huishouden, ... .  Herkenbaar? Gelukkig bestaan er slimme, multifunctionele producten die een handje helpen om tijdsverlies te voorkomen. Een poosje terug belandde op mijn deurmat een prachtige toilettas gevuld met Galénic Ophycée producten en een demaquillant. 


Galénic Ophycée

De nieuwste telg binnen het Ophycée anti-rimpel gamma is de Correcteur Unifiant Immédiat. Photoshop in een tube op basis van een magisch drieluik. 

♥ camouflerende microcapsules vervagen onvolmaaktheden zoals fijne lijntjes, poriën of een onzuivere teint.
♥ soft focus poeder voorkomt glimmen en weerkaatst op een natuurlijke manier het licht.
♥ emolliërende esters maken het huidreliëf gladder en zijdezacht.  

Meteen na het aanbrengen vervaagt de blauwe textuur naar een transparante niet-occlusieve sluier die het licht weerkaatst voor een glow on effect en vochtverdamping vertraagt. Deze vullende combo tussen verzorging en make up bevat geen siliconen, egaliseert de huid en matteert. Als je geen liefhebber bent van een foundation dan kan je kiezen voor deze Ophycée Correcteur. Een anti-age corrector met blauwwierextract met een waterige textuur die licht aanvoelt op de huid en doorheen de dag de huid helpt te herbronnen en te regeneren. 
 
Galénic Ophycée

Onder de Correcteur Unifiant Immédiat kan je uit dezelfde Ophycée lijn een dagverzorging aanbrengen. Door producten uit hetzelfde gamma te kiezen, versterk je de onderlinge werking dat op termijn tot betere, mooiere resultaten zal leiden.

Galénic Ophycée
Galénic Ophycée

Ophycée Crème Lift Jeunesse bevat net als de corrector blauwwierextract als herstellende bron aan jeugdigheid. Waarbij de doorbloeding gestimuleerd wordt, de fibroblasten geplaagd worden voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Stuk voor stuk belangrijke bouwstenen in het behoud van een jeugdige uitstraling. De dagcrème is geschikt voor de normaal tot gemengde huid en heeft een bijpassende lichte geltextuur die aangenaam fris en fijn aanvoelt. De crème trekt razend snel in de huid en laat geen vette laag na. Een vleugje extra luxe krijg je erbij dankzij het delicaat parfum (watermeloen, sandelhout en jasmijn). 

Galénic Ophycée
 
Tot slot om je make up dagelijks te verwijderen kan je de Galénic Pur 2 in 1 demaquillant gebruiken voor ogen en gelaat. Deze melk demaquillant is geschikt voor de gevoelige huid. Persoonlijk gebruik ik het liefst een speciale oogdemaquillant voor het verwijderen van mijn oogmake up. Maar als redder in nood doet de Pur demaquillant het niet slecht. Voor het gelaat te reinigen breng ik een kleine hoeveelheid product aan op mijn handpalm. Vervolgens wrijf ik het open tussen de handen en breng ik het met roterende beweging aan op het gelaat. Afspoelen is in principe niet nodig, het is voldoende om de restanten af te nemen met een tissue of wattenschijfje. Maar ikzelf vind het prettig om effectief een demaquillant van mijn gezicht af te wassen met lauw water. Opnieuw een aangename geursamenstelling en een fijne textuur. Niet meteen de meest krachtige demaquillant die ik tot nu toe gebruikt heb, maar dat vind ik opzich geen probleem aangezien ik steeds een lotion of miccelair water gebruik om na te reinigen.

Ik vond via de online apotheek Viata  deze demaquillant terug voor minder dan de helft van de prijs nl. 7.07 euro ipv 18 euro. Een koopje lijkt mij, mocht je deze zelf een keertje willen uitproberen. 
 
Galénic Ophycée
 Correcteur Unifiant Immédiat - Crème Lift Jeunesse - Demaquillant


Galénic is te koop bij de apotheek. 
Galénic Ophycée Crème Lift Jeunesse 50 ml - 36.60 euro
Galénic Ophycée Correcteur Unifiant Immédiat 40 ml - 54.99 euro
Galénic Pur 2 in 1 demaquillant 200 ml - 18 euro

Beauty Treasures

3 opmerkingen: