8 jul. 2016

CLEPHAR SCINNOVATION BEHANDELING

Het merk Clephar is 25 jaar geleden opgericht door de familie Cleeren in St.-Truiden (Limburg) met als doel huidproblemen op te lossen. Te vertrekken vanuit een farmaceutische invalshoek met zuivere, pure ingrediënten en samenstellingen. In mijn vlog liet ik je reeds kort kennismaken met dit huidverbeterende merk en vandaag vertel ik graag meer over de gezichtsbehandeling Scinnovation.

De Scinnovation behandeling duurt 90 minuten en is een ontspannende wellness behandeling. Relaxerende bewegingen worden gecombineerd met intensieve producten waardoor anti-aging naar een hoger niveau getild wordt.

De actieve werkstoffen in deze behandeling zijn: gestabiliseerde vitamine A (retinol) en vitamine C, hyaluron, antioxidanten, ceramiden, peptiden en Zea Mays (maïs extract). De innovatieve microstructuren zorgen dat de ingrediënten dieper in de huid kunnen binnen dringen, werkzamer zijn, de huid egaliseren, verstevigen en hydrateren. Deze energiegevende boost behandeling voor de huid beschermt tegen vrije radicalen, herstelt huidschade van stress en UV-straling en geeft opnieuw vitaliteit aan de huid. Vooral dat laatste merkte ik op na de behandeling. Mijn huid was helder, opgeklaard en natuurlijk glowy. Erg mooi om te zien. 

Clephar Scinnovation behandeling

De behandeling startte met het wapperen van een verwarmde kompres (incl. aroma extract) boven het hoofd. Waarna de huid grondig gereinigd werd met een reinigingsmousse en de ogen gedemaquilleerd met een reinigingsgel zonder wattenschijfjes. Dit vond ik erg bijzonder om mee te maken. Ik had nog nooit eerder een "wattenschijfjes vrije demaquillage" in een behandeling zien terugkomen, maar de ervaring en het gevoel was een stuk aangenamer. Na de basis reiniging werd de huid gepeeld met de Scinnovation Enzyme Peel. Die met behulp van een lekkere massage geactiveerd werd. Ik hou van massages, dus ik was aangenaam verrast om een huidverbeterende behandeling te ervaren en terwijl intens te kunnen genieten. Ditmaal geen of verhaal, maar wel eentje met en-en. Het reinigingsgedeelte in de behandeling is zeer uitgebreid, maar valt in mindere mate op doordat er zeer veel relaxerende bewegingen gebruikt worden. De dieptereiniger bestaat uit een milde fruizuur gel (AHA) in combinatie met een zuiverend kleimasker. 


Clephar Scinnovation behandeling

Nadat de huid ontdaan is van alle make up, talg, vuiltjes, ... worden er twee serums aangebracht. Eentje op basis van vitamine A (retinol) en eentje met pure vitamine C dat je lichtjes voelt tintelen. Vervolgens kreeg ik opnieuw een massage, ditmaal uitgebreider dan tijdens de Enzyme Peel. De Haptonomie techniek waarmee de massage uitgevoerd werd, was nieuw voor mij maar viel erg in de smaak. Tijdens de behandeling worden zeer veel werkstoffen op de huid aangebracht. Om de huid opnieuw in balans te brengen, kiest Clephar in de Scinnovation behandeling voor een hydraterend masker. In plaats van het op de klassieke manier af te nemen met een kompres, werd het masker opgegomd en de restjes werden afgenomen met water. De behandeling eindigt met een serum en een dagcrème op basis van vitamine A en C. 

Clephar Scinnovation behandeling

Ik vond het jammer dat de behandeling voorbij was, voor mijn part had deze verwennerij nog uren en uren mogen doorgaan. De behandeling is ontspannend en mijn huid knapte enorm op van de intensieve reiniging. Zoals ik net al zei, viel het op hoe mooi mijn huid glansde, zonder dat het glimmend oogde. Een behandeling kan pas ondersteunend zijn als je thuis een voortzetting doet met de bijhorende Scinnovation producten. Intussen hebben mijn voormalige skincare producten plaats moeten maken voor een nieuwe Clephar routine. Maar daarover later meer, nadat ik de producten zorgvuldig heb uitgetest. 

Clephar Hamam behandeling
 
Clephar behandelingen kan je laten uitvoeren bij een Clephar schoonheidssalon. Voor een salon bij jou in de buurt, kan je een kijkje nemen op de website. Ik heb intussen beslist welke behandeling ik heel graag als volgt wil uitproberen namelijk de Clephar Hamam behandeling. Lijkt me heerlijk!

Clephar Scinnovation behandeling (90 minuten) - 85 euroBeauty Treasures

Geen opmerkingen:

Een reactie posten