16 apr. 2016

CLINIQUE PEP-START OOGCREME REVIEW

Clinique Pep-Start oogcrème

Korte nachten, lange (werk)dagen en er staat nog zoveel op die to-do lijst om afgevinkt te worden. Geen garantie dat je 's morgens uitgerust en stralend voor de dag komt. Handig om op zulke momenten naar een opvallend oranje tube'tje te kunnen grijpen. Clinique heeft een nieuwe oogcrème in het assortiment Pep-Start eye cream

Clinique Pep-Start oogcrème

Clinique Pep-Start oogcrème

De verpakking trekt instant de aandacht. Vrolijk, kleurrijk en perfect passend bij de ochtend. De tube bevat een massage balletje waarmee je de oogcrème lichtjes masserend en roterend kan aanbrengen. Om vocht af te voeren, zwelling te reduceren en de bloedcirculatie op gang te brengen. Zelf doe ik een combinatie van het massage balletje om de oogcrème aan te brengen met het zachtjes verder in tokkelen van het product met de vinger. Dat vind ikzelf het fijnste. Je moet aan het balletje trekken voor je op de tube kan knijpen en er product tevoorschijn komt. Zelf vind ik het dicht klikken van de tube vervelend. Ofwel vliegt er bij mij een klein restje oogcrème in het rond (vaak op mijn spiegel) ofwel als ik de dop op de tube klik, hangt de transparant dop aan de binnenzijde vol met oogcrème. Als je een Miss Clumpsy bent als mij, had een andere verpakking net iets beter gewerkt.

Clinique Pep-Start oogcrème

De textuur van de oogcrème vind ik super. Het is een ultralichte, frisse crème die snel geabsorbeerd wordt door de huid. Bijkomend is deze oogcrème goed te gebruiken in combinatie met make up. Zonder dat er een rulig effect ontstaat. Geweldig toch? 

De oogcrème, op basis van hydraterende bestanddelen en zeven peptiden, verstevigt en verheldert de oogcontour. Ik merk dat deze crème enorm mild en zacht is voor de toch wel zeer dunne oogzone. De algenextracten in deze crème hebben een kalmerende werking en verminderen donkere kringen. Dat laatste vind ik lastig om te beoordelen, aangezien ik weinig tot geen last heb van donkere kringen. Als je opzoek bent naar een oogcrème met een dunne textuur en een hydraterende, verhelderende werking dan ben je met de Pep-Start van Clinique aan het juiste adres. Fijne droogtelijntjes worden extra goed gehydrateerd.

Clinique Pep-Start oogcrème

Via de webshop van Clinique kan je een leuke kit kopen met daarin de Pep-Start oogcrème, een mini mascara en een oogpotlood. Deze kit wordt voor dezelfde prijs verkocht als dat je de oogcrème apart zou kopen bij de parfumerie. Via de code WELCOME15 krijg je 15% korting op je eerste bestelling. (Ik heb geen voordeel aan deze kortingscode, noch aan de vermelding van de Clinique webshop).

Te koop bij de parfumerie of online via de webshop van Clinique.
Clinique Pep-Start oogcrème 15 ml - 22.25 euro


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

3 opmerkingen:

  1. Fijn product is dit! Ik gebruik 'm zelf ook, en ik vind 't echt geweldig! Goed review voor de mensen die 't niet kennen, die zijn hierna zeker verkocht! X Sharon Marlie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem ook heel fijn! Al durft er bij mij ook soms wel eens een beetje oogcrème gaan 'vliegen' wanneer ik de dop wil open of dicht doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen