18 jan 2016

AZZARO POUR ELLE EXTRÊME EAU DE PARFUM

Azzaro Pour Elle Extrême eau de parfum

Het merk Azzaro link ik niet meteen aan parfums voor vrouwen. Daarentegen is hun klassieker voor heren, Chrome, een parfum dat ik van mijlen ver weet te herkennen. In 2014 lanceerde het parfumhuis als tegenhanger voor Azzaro Pour Homme hun vrouwelijke versie Azzaro Pour Elle. Samen vormden ze een magnetisch paar, gestalten gegeven (in een prachtige reclamespot) door Ian Somerhalder en Ana Béatriz Barros. Met de komst van het nieuwe jaar, krijgt de geur Azzaro Pour Elle er een zusje bij Azzaro Pour Elle Extrême

Azzaro Pour Elle Extrême eau de parfum

Deze intense versie draag je zoals een avondjurk. Met de nodige onweerstaanbaarheid en met een spoor van mysterie en verleiding. Zelf ken ik de originele geur niet, waardoor ik onmogelijk een vergelijking kan maken. Aan de Extrême variant zijn drie nieuwe geurnoten toegevoegd: saffraan, een uniek duo van rozen en Orientaals hout. Noch krachtiger, noch intenser en nog sensueler.

Azzaro Pour Elle Extrême eau de parfum

saffraan ~ kardemon ~ pittig rozen akkoord
rozen duo ~ perzik ~ lelie
wierrook ~ Orientaals hout ~ cashermanhout  

Azzaro Pour Elle Extrême is een bloemige geur kracht bij gezet door specerijen die pit en warmte geven aan deze eau de parfum. Ik ben aangenaam verrast door deze eerste kennismaking. Als dit een voorproefje is van de rest van hun assortiment, dan denk ik dat ik een nieuwe crush gevonden heb. 

Azzaro Pour Elle Extrême eau de parfum

De verpakking is leuk met een vette knipoog naar de Azzaro couture lijn. Een gebeeldhouwd flesje met een amberkleurige inhoud. De goudgalon omringt de hals van het parfumflesje. Knap, mij springt vooral de gouden ring en de opvallende dop in het oog.


Deze intense versie heeft een geweldige houdbaarheid op mijn huid. Hoewel de maand nog maar halfweg is, moet ik hier niet over nadenken. Dit wordt een absolute favoriet in de maand januari.  Aanrader als je het mij vraagt! Intussen heb ik deze Azzaro eau de parfum al gespot via de webshop van Planet Parfum. 

Te koop bij de parfumerie vanaf midden januari.
Azzaro Pour Elle Extrême eau de parfum 75 ml - 80 euro

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

6 opmerkingen:

  1. Zelf ben ik niet zo'n bloemige maar wel een spicy girl dus ja zou toch wel eens kunnen slagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt wel speciaal, je hebt me benieuwd gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben er erg benieuwd naar, de flacon is in ieder geval erg mooi! Evenals je foto's! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh eindelijk een azzaro voor vrouwen! Hij klinkt heerlijk alvast :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat dacht ik ook, maar blijkbaar heeft Azzaro meerdere geuren voor vrouwen reeds in hun assortiment.

      Verwijderen