6 dec 2015

MAC DITA VON TEESE LIPSTICK REVIEW, SWATCH & LOOK

Het regent prachtige samenwerkingen ten huize M.A.C. Dit keer slaat het cosmetica merk de handen in elkaar met Dita Von Teese. Geen onbekende, want zo'n tien jaar geleden was Dita Von Teese het gezicht voor de Viva Glam campagne. Ditmaal resulteert de samenwerking in een prachtige helder rode lipstick.

MAC Dita Von Teese lipstick

Een aangename verrassing om haar na al die jaren opnieuw te zien in een M.A.C samenwerking/campagne. Dita Von Teese is naast model en zangeres ook een icoon met een klassieke look. Ze is een hedendaags Sneeuwwitje met zwarte haren, een lichte huid, rode lippen en een winged eyeliner. Het lag dan ook voor de hand dat deze samenwerking  een klassieke rode lipstick zou voortbrengen.

MAC Dita Von Teese lipstick


MAC Dita Von Teese lipstick

De verpakking is net een tikkeltje anders dan wat we gewoon zijn van M.A.C. . Geen standaard matte huls, maar een glanzende verpakking met een rode opdruk. Ik vermoed dat de reden is waarom deze lipstick 2 euro duurder is dan eentje van het vaste assortiment. M.A.C. omschrijft deze Von Teese kleur als een matte vivid tomato red lipstick en ik kan mij perfect aansluiten bij deze omschrijving. De textuur voelt niet stroef aan op de lippen en heeft een super lange houdbaarheid.

Hoewel ik geen fan ben van matte finishes, ben ik toch enthousiast over de Von Teese lipstick. Ik ben eerder een shiny girl. Hiermee bedoel ik dat ik eerder kies voor glanzende texturen zowel op mijn lippen als op mijn nagels. De kleur, het comfortabel gevoel en de verpakking van deze lipstick trekken mij over de streep om te zeggen dat dit een fantastische lipstick is. 

De officiële launch datum in België van deze online exclusive lipstick is 14 december.

MAC Dita Von Teese lipstick swatch


MAC Dita Von Teese lipstick look


Te koop vanaf december 2015.
M.A.C. Dita Von Teese lipstick - 21.50 euro

Beauty Treasures

10 opmerkingen:

  1. Het kleur staat je echt goed! Ik zou nooit zon fel rood durven dragen :D

    Ilona
    www.artthisisart.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleur rood! Staat je prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oke, dit is nou echt een perfecte mooie rode lipstick! Good job hihi. Ik vind hem jou ook super staan, het past gewoon bij je xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is een kleur op je lijf geschreven! Ik ben fan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig felrood kleurtje en de zwarte glanzende verpakking vind ik ook mooi bij de rode letters erop :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wat is hij mooi! Ik was niet meteen van plan om nog een MAC lipstick bij te kopen, maar ik weet niet als ik deze kan weerstaan.
    Ik vind hem jou prachtig staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hij staat jou echt heel goed! Zelf zou ik hem niet aanschaffen omdat deze tint mij niet zo goed zou staan. De verpakking ziet er ook mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kleur! Ik vind rood altijd heel chique staan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie kleur! Staat je heel erg goed!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen