9 okt 2013

DEAUTY | APOTHECARY BOX

Een beauty box iedere maand ontvangen, het blijft leuk. Deauty verstuurde in de maand september aan haar abonnees de Apothecary box. Een box vol producten van bij de apotheek. Een ideale manier om de hedendaagse farmacie beter te leren kennen. We kennen allemaal wel RoC, Vichy, Louis Widmer, La Roche Posay en zo verder. Maar uiteraard houdt het niet op bij deze merken.


Bij het openen van de box vond ik een leuk doktersvoorschrift met daarop de door Deauty geselecteerde producten voor mij. Je hebt het misschien op andere blogs al gezien, maar de inhoud van de Deauty boxen verschilt. In mijn box zitten de volgende producten.
 
Plante System hydraterende fluïde met edelweiss
RoC Retin-ox Correxion dagcrème
Eucerin pH5 handcrème
Weleda bodylotion met wilde roos
Weleda shampoo met haver
René Furterer Astera Serum
 


De meeste merken ken ik wel van naam, behalve Plante System, maar nog nooit eerder heb ik de producten zelf al eens geprobeerd. Zelfs als beauty blogger is dit leuk!
 
Plante System hydraterende fluïde met edelweiss: 13.75 euro (fullsize)
 
Het merk is voor mij totaal onbekend. Zelf vind ik het prettig om nieuwe merken en producten te leren kennen. Dit product maakt mij benieuwd naar meer. Doordat het een fluïde is, is het niet alleen geschikt voor de normale huid, maar ook voor een gemengde huid (like me).

RoC Retin-ox Correxion dagcrème 15 ml (normaal 40 ml - 32.50 euro)

Deauty voorziet ons ditmaal met voldoende dagcrème. Al denk ik dat deze dagcrème niet meteen iets voor mij zal zijn, aangezien het een anti-age product is. De hoofdingrediënten klinken niet slecht: retinol, hyaluronzuur en biopeptide. Ideaal als je opzoek bent naar een bondgenoot in de strijd tegen fijne lijntjes en het verzachten van bestaande rimpeltjes.

Eucerin pH5 handcrème 30 ml (normaal 75 ml - 7.80 euro)

Eucerin vind ik altijd zo'n neutraal merk. Het spreekt iets minder aan vind ik persoonlijk. Al kan een milde handcrème in deze tijd van het jaar nooit kwaad.

Weleda bodylotion met wilde rozen 20 ml (normaal 200 ml - 13.99 euro)

De geur van rozen daar ben ik geen big fan van. Ik ben benieuwd of deze bodylotion van Weleda mij weet te overtuigen.

Weleda shampoo met haver 18 ml (normaal 190 ml - 10.99 euro)

Ik kan me totaal niets voorstellen bij de geur van haver. Het is een herstellende shampoo met extracten van haver en salie. Waarbij de shampoo zorgt voor een milde reiniging en een gezonde hoofdhuid. Over dit product weet ik totaal niet wat ik ervan moet vinden. Ik denk dat ik het gewoon eens moet uitproberen.


René Furterer Astera Serum 2x10 ml (normaal 75 ml - 17 euro)

Hier ben ik wel erg benieuwd naar. Het is een serum dat je aanbrengt nadat je haar gewassen is, niet op de haarlengte maar wel op je hoofdhuid. Gezond haar start bij de wortels en een gezonde hoofdhuid. Dit ga ik zeker en vast testen!

Conclusie

Een leuke concept box. Deauty doet zeker en vast haar best om origineel uit de hoek te komen. Niet alle producten uit deze box spreken mij aan. Maar met de dagcrème van Plante System en het haarserum van René Furterer ben ik zeer blij. Helaas door mijn no buy heb ik mijn abonnement opgezegd. Wat trouwens heel gemakkelijk ging!
 
Wat vind jij van deze Apothecary box?

6 opmerkingen:

  1. ziet er een heel leuke doos uit ! Fijne producten om uit te testen ook

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De creme van ROC zat een tijdje geleden ook in een van de Nederlandse boxen, fijne creme

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het zeker geen slechte inhoud :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had een aantal andere producten, maar was erg tevreden weer :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. vind het best een leuke box wat ik er van gezien heb, goed van je dat je hem af gezegd heb vanwege je no buy :-)

    BeantwoordenVerwijderen