30 nov 2015

GUERLAIN NEIGES & MERVEILLES REVIEW

Guerlain creëerde voor het eindejaar een prachtige, feeërieke winterse collectie bestaande uit feestelijke wondertjes. Neiges & Merveilles is een fonkelende collectie met een hoog glamour gehalte. 

Guerlain Neiges & Merveilles

Guerlain Neiges & Merveilles

De ster uit de collectie is ongetwijfeld Météorites Flocons Enchantés. Een witgouden sneeuwbal met een kostbare inhoud. Betoverende parels en lichtweerkaatsende sneeuwvlokjes in drie harmoniserende tinten. Goud, beige en champagne om een egaliserende, verhelderende tint te geven aan gelaat en decolleté. Als je geen fan bent van glans is de andere blikvanger, Météorites Voyage Enchanté, meer iets voor jou. Een prachtig metalen limited edition verpakking met aan de binnenzijde een wit poeder met een sierlijk nopjesmotief. Guerlain omschrijft het als een skin perfecting, illuminating matte powder met een soft focus effect om rimpeltjes en oneffenheden te verdoezelen. Prachtig om naar te kijken en om te gebruiken.

Guerlain Neiges & Merveilles

Guerlain Neiges & Merveilles

Hagelwit en de nodige glinstering her en der is de perfecte omschrijving van de Terracotta Collector verpakking. Een bronzing poeder uit het vaste assortiment in een winters jasje gestopt. Verrassend dat Guerlain ervoor gekozen heeft om een bronzing powder toe te voegen aan hun Kerstlook. Ik vind het eerder toepasselijk voor een zomercollectie. Maar in se is het Terracotta poeder een allrounder het hele jaar door en overigens een bestseller van Guerlain. De kleur n° 3 is donker en ik breng met een lichte hand het poeder aan op mijn gelaat. Het is een fijne bronzer om mee te werken, super gepigmenteerd en makkelijk te blenden. Niets dan lof hierover. 

Guerlain Neiges & Merveilles

Guerlain Neiges & Merveilles

Voor de lippen houdt Guerlain het sober. De Gloss d'Enfer in de kleur Reflets Etoilés is een topcoat met een massa aan veelkleurige parelmoerdeeltjes om je lipgloss/lipsticks te verfraaien.  Natuurlijk belet niemand jou om deze gloss aan te brengen als een klassieke lipgloss voor de nodige hoogglans. Het hologram effect is subtiel wanneer je het aanbrengt op nude lippen, maar kan eveneens vurig en intens zijn wanneer je het aanbrengt over een knallende lipstick. 

Guerlain Neiges & Merveilles

Guerlain Neiges & Merveilles

De eerste feestcollectie review voor 2015 is een feit. Meteen een schot in de roos! Guerlain is er weer in geslaagd om een gevarieerde collectie uit te brengen met oog voor detail en prachtige accenten. Hoe gelukkig word jij van al dit moois?

Op de facebook pagina van Beauty Treasures vind je heel wat leuke behind the scenes foto's van het Kerst event van Guerlain.

Guerlain is te koop bij de parfumerie.
Météorites Voyage Enchanté - 145.50 euro (limited edition)
Gloss d'Enfer n° 902 Reflets Etoilés - 31.50 euro (limited edition)
Terracotta Collector n° 03 - 52.50 euro 


Beauty Treasures

9 opmerkingen:

  1. Zo mooi! Alles ziet er zo sprookjesachtig en winters uit, echt mooi om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, de météorites flocons enchantés ziet er echt wel een pareltje uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die météorites zien er echt prachtig uit ! Mooie collectie !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb de meteorites gekocht :) zo mooi waren ze, ik kon ze niet laten liggen!
    En ik heb er nog geen moment spijt van gehad :)

    Ilona
    www.artthisisart.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Olala, de Météorites Voyage Enchanté is gewoon te mooi om te gebruiken <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die kerstbal met highlighter staat hoog op m'n wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Moooooi hé, ik ben ook groooote fan! Echt prachtig deze collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zoveel moois hé, en die verpakking <3

    BeantwoordenVerwijderen