26 okt 2015

I LOVE FALL TAG

Ik werd een tijdje geleden getagd door DressesandDaisies om de I love fall TAG te doen. Elk seizoen heeft zijn charmes en daar heb ik absoluut geen moeite mee. Dus kom maar op met die herfstige vragen!
 Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

5 opmerkingen:

 1. Leuke video! Ik wist niet dat er gewoon een instant Pumpkin Spice Latte bestaat, lijkt me heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die Pumpkin Spice Latte is super lekker, zeker een keertje uitproberen!

   Verwijderen
 2. Die lipstick en gloss combi die je draagt is inderdaad mooi. De geurkaarsen van Rituals heb ik nog niet geprobeerd, maar als ze inderdaad zo sterk ruiken dat ze lekker de hele kamer vullen moet ik ze zeker eens proberen! Lekker cocoonen vind ik ook het leukste aan de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben grote fan van de Rituals geurkaarsen. Ik ga morgen eens ruiken aan de nieuwe Oriental Nights geurkaars.

   Verwijderen
 3. Superleuke tag! Fijn om naar te kijken! Hou trouwens heel erg van je lipcombo.

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen