8 okt 2015

WISHLIST: LUSH HALLOWEEN & WINTER COLLECTION

Lush Halloween & winter collection wishlist
Ja, het is weer zo ver! We mogen eindelijk weer de Halloween & Winter collectie van Lush verwelkomen. Hier zat ik al een tijdje op te wachten. Douchen, badderen en genieten van me-time wordt net een tikkeltje leuker met deze limited editions. Ik vertel je vandaag welke producten op mijn wishlist staan.

1. Nightwing shower jelly 
6.95 euro
Als je nog nooit een shower jelly uitgeprobeerd hebt, dan is het hoogtijd om daar verandering in te brengen. Een shower jelly is een blubberig kwakje waar je een klein stukje vanaf knipt, trekt en vervolgens laat opschuimen tussen je handen of in een douchepuff. Nightwing shower jelly heeft de vorm van een vleermuis met een frisse toets van limoensap.

2. Butterbear bath bomb
2.95 euro
Dit schattig beertje is geen onbekende voor mij. Ik ben dol op deze Butterbear en deel maar al te graag mijn badknuffels met hem! Romig, relaxerend met de geur van vanille en als verzorgend ingrediënt cacaoboter (fair trade).

3. Christingle body conditioner
32.95 euro
Lush was één van de eerste die een hydraterend, verzorgend product op de markt bracht voor onder de douche. Christingle body conditioner is rijk aan pepermunt, mentholkristallen en grapefruitolie om lichaam en geest te verfrissen.

4. The Icing On The Cake shower smoothie
7.95 euro - 100 gram
Een shower smoothie is nieuw voor mij. Ik ken wel een ontbijt smoothie als gezonde start van de dag, maar een smoothie om mee te douchen? Nog nooit van gehoord! The Icing On The Cake is een romige roulade op basis van fair trade cacaoboter, amandelmelk en kastanjepuree.

5. Sparkly Pumpkin bubble bar
5.95 euro
Dit Halloweenwonder zit vol met Ylang Ylang en sinaasappel absolue. De verwarmende, exotische geur is niet de enige reden waarom de Sparkly Pumpkin bubble bar mij aanspreekt. Ik hou van een bad vol schuim en een bubble bar helpt mij hierbij.

6. Dashing Santa bath bomb
5.50 euro
Ziet deze Santa er niet ontzettend schattig uit? Mandarijn, bergamot en oranjebloesem en de nodige bad fizz zorgen voor een bruisend Kerstgevoel. 

Heb jij een Lush wishlist?

Beauty Treasures 

7 opmerkingen:

  1. De Nightwing shower jelly heb ik besteld - en nog een paar andere dingetjes - dus hoop dat hij snel hier is :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga zaterdag eens bij Lush gaan kijken want er staan precies leuke dingen tussen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke wishlist ! De producten lijken me heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De Sparkly Pumpkin lijkt me superfijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke wishlist! ik ben nog altijd niet gaan snuffelen

    BeantwoordenVerwijderen