10 okt 2015

GUERLAIN: ÉCRIN 1 COULEUR - REVIEW & LOOK

In het voorjaar trok ik richting Brussel om kennis te maken met enkele nieuwigheden van Guerlain. Tot mijn eigen grote verbazing moet ik vaststellen dat ik nog geen blogpost gewijd heb aan de Écrin 1 Couleur oogschaduws. Die destijds met grote trots gepresenteerd werden. 

Guerlain Écrin 1 Couleur oogschaduws
Guerlain Écrin 1 Couleur oogschaduws

Guerlain herinterpreteert de mono oogschaduw en stapt af van het verzamelen van verschillende tinten oogschaduw in één paletje. De Écrin 1 Couleur is een elegante musthave in een verfijnd goudkleurig doosje. Very Guerlain als je het mij vraagt! Aan de binnenzijde bevindt zich naast een compacte spiegel ook nog een dubbelzijdige applicator die bruikbaar is. Eén van de betere sponsapplicators die ik tot nu toe gebruikt hebt. 

Guerlain Écrin 1 Couleur oogschaduws
Guerlain Écrin 1 Couleur oogschaduws

De textuur van de oogschaduw is zacht, goed gepigmenteerd, fijn en makkelijk aan te brengen. De oogschaduw blijft in combinatie met een eyeprimer de hele dag perfect zitten. Afhankelijk van het gewenste effect kan je spelen met de finishes. Je hebt de keuze uit mat, satijn of metallic. De parelmoerdeeltjes die verwerkt zitten in de metallic oogschaduws weerkaatsen op een prachtige manier het licht waardoor je een soft focus op de ogen kunt leggen. 

Ik testte 01 Taupe Secret (metallic taupe) - 02 Brownie & Clyde (mat bruin) - 03 Blue's Brothers (mat blauw) uit. De kleuren zijn individueel te gebruiken, maar vormen te samen eveneens een vrolijke look. Ik werkte Taupe Secret uit over het volledig bewegend ooglid. In de arcedeboog Brownie & Clyde voor wat meer diepte en intensiteit. Onder het oog smugde ik met een dun penseel Blue's Brothers voor een smoky toets. Een andere combinatie: Blue's Brothers over het volledig bewegend ooglid, in de arcadeboog Brownie & Clyde en een subtiele toets van Taupe Secret in het midden van je bewegend ooglid. Voor welke look zou jij gaan?
Guerlain Écrin 1 Couleur make up look
Guerlain Écrin 1 Couleur make up look
Guerlain Écrin 1 Couleur oogschaduw

Op mijn facebook-pagina krijg je een blik achter de schermen van het event in het album Guerlain event.

Guerlain is verkrijgbaar bij de parfumerie
Écrin 1 Couleur oogschaduw (12 tinten) 2g - 33.09 euro


Beauty Treasures 

3 opmerkingen: