6 okt 2015

NEW IN: EEN NIEUWE BRIL

Sinds ik 12 jaar ben draag ik een bril. Alles begon heel onschuldig met enkel een bril voor het lezen op afstand (voornamelijk op school), maar tegenwoordig draag ik de hele dag door een bril. An sich heb ik daar weinig moeite mee. Het dragen van een bril is voor mij hetzelfde geworden als het dragen van een accessoire. Zoals je regelmatig van handtas, lipstick, ... wisselt. Begin juli schafte ik mij twee nieuwe brillen aan (eentje van Tom Ford en eentje van Kaleos).  Niet veel later kreeg ik het interessante aanbod om een bril uit te proberen van de webshop Firmoo. Natuurlijk kon ik dat niet weigeren!

Review Firmoo glasses

Ik ben nogal een gewoontedier en koop daarom mijn brillen bij een gekend opticien. Het online bestellen van een bril was dus compleet nieuw voor mij. Firmoo is een webshop met een ruim aanbod brillen en zonnebrillen van hun eigen huismerk. De brillen zien er leuk uit, maar zijn van kwaliteit niet te vergelijken met mijn andere brillen die kocht via de opticien. Ik besloot voor een simpel, zwart montuur te gaan met het accent op de neusbrug. 

De bestelling


Het bestellen van een bril vraagt toch wel enige voorkennis. In die zin dat je allerlei specifieke gegevens moet ingeven die je als leek niet zomaar kent. Het is onvoldoende om je sterkte te weten, je moet ook gegevens invullen zoals de symmentrie en asgegevens van je ogen. Say what? Gelukkig had ik mijn gegevens van de oogarts bij de hand, waardoor ik perfect de sterkte van mijn glazen kon bepalen. Eens je door dit proces heen bent, verloopt je bestelling vlot. 

De service en kwaliteit


Na anderhalve week kwam het pakketje zorgvuldig afgeleverd bij mijn thuis aan vanuit Dubai. De bril wordt geleverd met een stevige brillendoos en een poetsdoekje. Altijd handig! De kwaliteit van de glazen vind ik prima. Daar heb ik niets op aan te merken, alleen de kwaliteit van het monteur zelf valt een beetje tegen. Je merkt dat het een goedkoop monteur is waardoor het minder degelijk en stevig overkomt. Daarnaast mis ik de service die een opticien biedt. Denk maar aan het bijstellen van je monteur. 

Review Firmoo glasses

Conclusie


Als je voor weinig geld een leuke bril wil, is deze webshop zeker een aanrader. Draag je net als mij dagelijks een bril dan zou ik in eerste instantie de voorkeur laten uitgaan naar een bril van bij een opticien. Draag je slechts sporadisch een bril of enkel voor in de auto, dan zou ik zeker de overweging maken. Tenslotte bespaar je heel wat geld door online je bril te bestellen via Firmoo. 

Review Firmoo glasses

Zelf benieuwd geworden? Neem dan zeker een kijkje in de webshop en op hun dialy news pagina. En geniet bij je eerste bestelling van 15% korting


Beauty Treasures 

5 opmerkingen: