28 aug 2015

MIJN PERFECTE BEAUTYKAMER & INSPIRATIEFOTO'S

Een beauty kamer voor mij alleen, wat een droom! Geef nu eerlijk toe, welk meisje droomt hier niet van? Voor mij is deze droom in vervulling gegaan. Sedert we in ons huis wonen heb ik een volledige badkamer voor mij alleen. Luxe, ja zeg dat wel! 

een perfecte beautykamer
een perfecte beautykamer
 
Voorlopig mist de badkamer mijn eigen persoonlijke touch en ik ben van plan deze volledig om te toveren. Een mini ontspanningsoord at home wat eveneens dienstig kan zijn als beauty kamer. Ik krijg er spontaan pretlichtjes van in mijn ogen.

een perfecte beautykamer
een perfecte beautykamer

Hoe ziet mijn ideale zen beauty kamer/badkamer/ontspanningsoord eruit? In de eerste plaats een ruimte met voldoende lichtinval. Daglicht is het beste wat je kan hebben om jezelf op te maken. Onze badkamer bevindt zich onder een schuin dak met een VELUX raam. Een perfecte oplossing om toch genoeg licht in de ruimte te creëren. Ook een te donkere zolder ruimte kan je een tweede leven inblazen met een VELUX raam en het op deze manier opkalfateren tot een prachtige beautykamer. 

een perfecte beautykamer

Naast  voldoende licht wil ik een ruimte die gezellig aandoet en tegelijk orde en netheid uitstraalt. Geen rondslingerende make up producten, haaraccessoires en juwelen. Daarentegen zou ik graag een nette kaptafel willen hebben met daarin al mijn make up producten gesorteerd en bovenop een paar producten die ik veelvuldig gebruik. De ruimte zou ik gezellig maken door gebruik te maken van lekker geurende kaarsen. Rituals heeft bijvoorbeeld enkele fijne geurkaarsen in hun assortiment. 

Bij Blokker, Ikea, Casa, … vind je heel wat opbergmateriaal terug voor je beauty spullen. Denk maar aan leuke glazen om je make up penselen in op te bergen. Doorschijnende bakjes voor je oogschaduws en ga zo maar verder. 

een perfecte beautykamer

Ik ga alvast aan de slag en wie weet zie je binnenkort via instagram de resultaten van mijn perfecte beauty kamer. 

Hoe ziet jouw ideale beautykamer eruit? En heb je tips hoe ik mijn beauty stash kan uitmesten?

bron foto's: pinterest
advertorial


Beauty Treasures

9 opmerkingen:

 1. Ja, daar droomt elke beautylover wel van denk ik, een eigen beautykamer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben heel benieuwd wat je er van gaat maken! zodra ik verhuis ga ik er ook een plekje voor voorzien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zodra alles op orde is ;-) komen er zeker nog foto's daarvan online!

   Verwijderen
 3. Super dat jij een eigen badkamer hebt! Nu ik nog thuis woon moet ik voortdurend mijn make-up tussen de badkamer en mijn kamer verhuizen dus ik kijk er ook wel naar uit om ergens een tafeltje te hebben waar ik mijn make-up kan doen. Die eerste foto is echt compleet wat ik ook wel zou willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohlala een eigen badkamer! Wat een luxe! Ik be benieuwd wat je ermee gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben super benieuwd naar deze "beauty kamer" van jou! Foto's.... :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waw, je eigen badkamer. Ik heb een stukje van de slaapkamer ingepalmd met mijn make-uptafel en kast. Ben er zo blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen