26 aug 2015

DOVE - REVIEW DERMASPA HANDCREME & BODYLOTION

Dove heeft via diverse social media kanalen de voorbije weken heel wat geteased over hun nieuwe producten. De kogel is door de kerk! DermaSpa is een feit en ligt inmiddels in de winkelrekken. Ik was er natuurlijk als de kippen bij om deze nieuwigheden uit te proberen en te reviewen voor jullie!


Dove DermaSpa

DermaSpa bestaat uit vier lijnen: Goodness, Uplifted+, Youthful Vitality en Summer Revived. Elk ontworpen voor andere huidtypes, noden en verwenbehoeften. Dove schenkt extra veel aandacht aan het me-time moment. Niet alleen zijn de texturen sensorieel en de geuren fantastisch. De producten zijn opgebouwd rond cell moisturisers. Kleine stofjes die actief zijn in de kern van de huidcellen en de weerstand van de natuurlijke huidbarrière verhogen. Ik testte de Uplifted+ bodylotion en de Intensive handverzorging uit.

De DermaSpa Intensive handcrème herstelt de handen en biedt comfort en zachtheid. Ik gebruik vooral overdag aan mijn bureau en 's avonds voor het slapen gaan een handcrème. Met een persoonlijke voorkeur voor lichte, dunne texturen overdag en iets rijker 's avonds. Deze catalogeer ik onder de avond handcrèmes. Hoewel de textuur dun en luchtig lijkt, laat de crème een bepaald siliconen laagje na op de handen waar ik overdag niet van houd. 's Avonds daarentegen weet ik deze handcrème goed te pruimen! De geur is aangenaam met een kleine knipoog naar de klassieke Dove geur.
Dove DermaSpa

De Uplifted+ bodylotion focust op de elasticiteit en de stevigheid van de huid aangevuld met een effectieve hydratatie. De bodylotion is dun van textuur, verfrissend en trekt onmiddellijk in de huid. Groot voordeel voor mij persoonlijk, want ik haat kleverige, dikke toestanden. Plus je kan meteen je kleren aantrekken. De geur is heerlijk! Een mix van waterlelie, komkommer, verrijkt met de frisse geur van groene vioolblaadjes in combinatie met sensueel sandelhout, Indonesische patchoeli en zoete muskus. Zalig! Ik merk dat Dove veel aandacht besteed heeft aan geurbeleving. Een bepalend iets als het gaat over me-time en zen momentjes. Deze bodylotion gaat de komende weken enorm veel liefde van mij krijgen! Ongetwijfeld een beauty treasure voor de maand augustus. 

Dove is verkrijgbaar bij de supermarkt en drogisterij.
Uplifted + body lotion 200 ml - 6.99 euro
Intensive handcrème 75 ml - 4.99 euro


Beauty Treasures

4 opmerkingen:

 1. Lijken me erg fijne producten ! Ben benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed, de verpakkingen zien er chique uit :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De body lotion klinkt super, ik ga hem zeker snel eens proberen.

  x karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen