30 aug 2015

JO MALONE MIMOSA & CARDAMOM

 Jo Malone Mimosa & Cardamom cologne

Jo Malone stelt een nieuwe bohemia voor, dé geur van het najaar. Deze nieuwe cologne werd gecreëerd door master perfumer Marie Salamagne. Waarbij zij ode brengt aan de herfst met een bohemian blend van bloemen en kruiden.  Warm, romig, zoet en met een subtiele kruidige toets. 

 

Topnoot: kardemom
Hartnoot: mimosa
Basisnoot: tonkabonen


Deze nieuwe geur geeft mij een bepaald gevoel van gelukkig zijn. Echter laat je niet beïnvloeden door het seizoen waarin deze nieuwe cologne gelanceerd wordt. Ondanks de warme Orientaalse geur kan je als liefhebber deze perfect het hele jaar door dragen. De kruidige opener afkomstig van kardemom wordt bijgestaan door de hemels zoete geur van mimosa's. Een romige toets van tonkabonen, zacht sandelhout, poederige heliotroop en damascusroos zinderen na.

Jo Malone Mimosa & Cardamom cologne

Je kan de geur apart dragen, maar eveneens volgens het principe van Jo Malone. Dat houdt in dat je meerdere colognes over elkaar gaat layeren. Enkele suggesties: Mimosa & Cardamom met English Pear & Freesia  of Mimosa & Cardamom met Red Roses. 

De houdbaarheid van de geur vind ik eerder gemiddeld. Doorheen de dag heb ik behoefte om de cologne opnieuw aan te brengen.  De geur vind ik verslavend lekker en niet alleen ik, maar ook mijn moeder is verkocht!Jo Malone Mimosa & Cardamom is verkrijgbaar bij Senteurs d'Ailleurs vanaf september. 
Cologne 30 ml - 50 euro/100 ml - 100 euro
Body & Handwash  250 ml - 30 euro
Body Crème 175 ml - 63 euro
Kaars 200 gram - 51 euro

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

4 opmerkingen:

 1. Hmmmm je hebt mij nieuwsgierig gemaakt naar deze geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jo Malone heeft altijd wel een paar fijn geurende producten! Ben benieuwd naar deze!
  Check mijn giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil zo graag een keer Jo Malone proberen, maar ik moet best wel ver reizen om het in de winkel te kunnen proberen helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan wel Jo Malone producten online bestellen via Douglas.nl . Zij verzenden zowel naar België als Nederland. Misschien is dat een optie?

   Verwijderen