21 jun 2015

UNE RADIANT LIPS BALM

In de zomer verkies ik een lichte, luchtige make up. Dunne texturen, glanzende oogschaduws en highlighters die een sunkissed teint sublimeren. Natuurlijk horen daar ook glossy lippen bij. Mijn go-to product is ongetwijfeld een glossy lipbalm. Het hydrateert de lippen, zorgt voor de nodige bescherming en geeft een glossy effect. 


Maak kennis met mijn nieuwste aanwinst: UNE Radiant Lips Balm. Verkrijgbaar in vier neutrale kleurtjes die als vlot en draagbaar bestempeld kunnen worden. De kleur B04 Le Pamplemousse Vitaminé is een subtiele perzik tint. De gulden middenweg tussen een lipgloss en een lipbalsem. Het beste van twee werelden gecombineerd in de Radiant Lips Balm. De textuur voelt licht aan op de lippen, plakt niet en de formule bestaat uit 99.95 % uit natuurlijke ingrediënten. De melange van sesamolie en cupuaçuboter geven herstel, hydratatie en verzorging aan de lippen.


De verpakking  is compact, handig en met een siliconen applicator. Het lukt mij aardig om de Radiant Lips Balm aan te brengen zonder in de spiegel te kijken doordat de applicator zonder moeite je lipcontour volgt. Mijn nieuwsgierigheid naar de andere kleurtjes is dan ook opgewekt en deze ga ik bij mij volgende bezoekje aan de DI zeker bekijken.


UNE is verkrijgbaar bij Galleria Inno en DI.
Radiant Lips Balm is verkrijgbaar in  4 tinten. 7 ml - 10.99 euro

Beauty Treasures



3 opmerkingen:

  1. Leuk! Lijkt me het proberen waard, en dit is wel een heel mooi kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit ! En fijn dat het niet plakt want daar kan ik echt niet tegen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is zeker ook een mooi kleurtje :D x

    BeantwoordenVerwijderen