15 jun 2015

LISTERINE | ADVANCED WHITE MONDWATER

Een ideale poetsbeurt van je tanden bestaat uit 2 minuten (elektrisch) poetsen, flossen en nadien 30 seconden spoelen met mondwater. Toch gebruikt slechts 27% van de Belgische bevolking mondwater. Vreemd? Ik denk het niet, ik denk dat onvoldoende mensen weten dat mondwater niet alleen de adem verfrist, maar tegelijkertijd ook 97% van de bacteriën doodt, tandplak en tandvleesproblemen aanpakt. Listerine gaat nog een stapje verder en voegt actieve bestanddelen toe aan hun nieuwste mondwater Advanced White voor een stalende witte glimlach in slechts twee weken tijd. 


Wist je dat personen met witte tanden sympathieker, gezonder en aantrekkelijker bevonden worden? Het is dan ook geen verrassing als ik vertel dat een mooi gebit een positieve invloed heeft op het zelfvertrouwen. Tandverkleuring ontstaat op twee manieren: intrinsieke verkleuringen (door medicatie of door een ziekte) en extrinsieke verkleuringen (sigaretten, koffie, rode wijn). Tegen dat laatste kunnen we gelukkig iets doen. De niet schurende whiteningtechnologie in het Advanced White mondwater lost vlekken van het tandoppervlak op, polyfosfaten zorgen voor een beschermend schild en fluoride versterkt het tandglazuur. 


Aangezien ik een goede mondhygiëne ontzettend belangrijk vind, ben ik blij om te ontdekken dat er een nieuw mondwater op de markt is. Eentje met de nodige power en frisheid. Verwacht na twee weken gebruiken geen whitening effect gelijk aan een bleach beurt. Maar ik zie wel resultaat. Mijn tanden zien er egaler wit uit. Net alsof ze een opfrisbeurtje ondergaan hebben. Het gebruik van mondwater is een extra stap in mijn poetsritueel. Resultaat? Egalere tanden, een schoon gevoel en een frisse adem dankzij de menthol en de eucalyptus. Kortom ik ben enthousiast. Eén van de betere mondwaters die ik uitgeprobeerd heb.

Meer tips voor een gezond gebit vind je terug in mijn artikel hierover.

Listerine Advanced White 500 ml - 7.99 euro
Verkrijgbaar bij de supermarkt en drogisterij. 

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen:

  1. Ik gebruik zelf heel vaak mondwater, maar het moet wel zonder alcohol zijn dan, en dat is bij deze spijtig genoeg niet 't geval :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tip want iedereen wilt wel graag een witter gebit!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik het af en toe wel, als ik extra gevoelige tanden hebt werkt het echt goed. Maar eens een gewoonte van maken :)

    BeantwoordenVerwijderen