7 jun 2015

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE & WIN WIN WIN!!! - GESLOTEN


Een optimale vochtbalans is het ultieme geheim achter een mooie stralende huid. Welke vrouw droomt daar niet van? Misschien oogt jouw huid dof en voelt ze oncomfortabel en trekkerig aan. Allemaal tekenen dat je huid dorst heeft. Het nieuwste gamma van Eucerin , AQUAporin ACTIVE, stimuleert van binnenuit het hydratatiemechanisme. 


Een vochttekort kan meerdere oorzaken hebben: stress, onvoldoende drinken van water, weeromstandigheden, te agressieve reinigingsproducten gebruiken, ... . In een ideale wereld zou onze huid een vochtgehalte van 30% hebben. Zakt het percentage naar 10 à 15 % dan is onze huid niet meer in staat om de rol als natuurlijke barrière op te nemen en vermindert de weerstand. Hoogtijd om er iets aan te doen!


De formule van de AQUAporin ACTIVE producten zijn verrijkt met Gluco-Glycerol. Een klein stofje dat het transport van watermoleculen in onze huid stimuleert. Dit hele proces verloopt langs kleine kanaaltjes die de watermoleculen naar de opperhuid vervoeren. Zoveel te meer kanaaltjes, zoveel te beter verloopt het transport. Met als resultaat: de natuurlijke vochtbalans wordt terug in evenwicht gebracht en het vochtverlies wordt tegen gegaan.


Eucerin stemt de dagcrème af op de noden van jouw huid. Een rijke crème voor de droge huid, een lichtere textuur voor de normaal tot gecombineerde huidtypes en eentje met een SPF 25 die geschikt is voor alle huidtypes. Volledig zonder parabenen en parfumstoffen en geschikt als make up basis. Vergeet ook zeker je dunne, gevoelige oogcontouren niet. De AQUAporin ACTIVE revitaliserende oogcontour verzorging bestrijdt wallen en donkere kringen. Dankzij de metalen applicator ervaar je een onmiddellijk verfrissend effect. 
  

Benieuwd geworden naar meer? Goed nieuws! Want ik mag in samenwerking met Eucerin 5 Eucerin AQUAporin ACTIVE beauty pakketten wegschenken. In elk pakketje zit een AQUAporin ACTIVE dagcrème met SPF 25 en een AQUAporin ACTIVE oogcontourverzorging twv 40.80 euro.

Wat moet je hiervoor doen? Stuur een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be en deel jouw ultieme dorstlessende tip. Dit mag enorm breed opgevat worden. Bijvoorbeeld jouw favoriete zomerse dorstlesser of jouw dorstlessend spa ritueel voor je lijf gedurende de zomer, ... . Kortom verras mij met jullie tips! De vijf leukste inzendingen krijgen op 22 juni 2015 van mij een mailtje. 

Kort samengevat: stuur een mailtje en deel jouw dorstlessende tips met mij. Doe dit voor 21 juni 2015 middernacht. OPGELET: deze winactie is enkel open voor Belgische deelnemers. 

Veel succes! Ik kijk er reeds naar uit om samen met jou deze nieuwe Eucerin producten te testen!

Eucerin is verkrijgbaar bij de apotheek
AQUAporin ACTIVE dagcrème alle huidtypes SPF 25 50 ml - 21.90 euro
AQUAporin ACTIVE oogcontour verzorging 15 ml - 18.90 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

9 opmerkingen:

  1. Ik ga de winactie overslaan, maar ik wil toch nog mijn tip delen :-) Voor mij is er niks zo heerlijk dorstlessend dan een goeie grote XXL cola met lekker veel ijsblokjes die je dan in 1 teug leegdrinkt tot 't pijn doet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Debbie Andries8 juni 2015 om 17:52

    Heel leuk huidverzorgingspakket!! Vooral de SPF 25 factor in de dagcrème spreekt me heel erg aan! Ik wil m'n gezichtshuid immers graag goed beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering door de zon!! Ik stuur je een mailtje! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke actie, mijn mailtje is gestuurd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik doe graag mee! Lijkt me een fijn pakketje.. en ook mij spreekt de SPF25 heel erg aan, ik ben lichtblond en heb een vrij lichte huid, oppassen geblazen dus! ;)

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb alvast mijn kans gewaagd.
    Liefs Lien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ook hier een heel grote interesse voor deze nieuwe Eucerin producten!! Mijn mailtje is verstuurd! :-)
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mieke De Jaeger21 juni 2015 om 14:09

    Onder het motto 'wie niet waagt, niet wint'..... doe ik ook graag mee, want dit lijken me heerlijke hydraterende producten van Eucerin!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hej Steffi, zijn de winnaars al bekend?
    Groetjes Lien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Lien, de vijf lucky ladies hebben van mij gisteren een mailtje mogen ontvangen!

      Verwijderen