8 mei 2015

GOSH | VELVET TOUCH LIPSTICK "MANDARINA" EN "FLIRTY ORANGE"

Attentie lipstick lovers! In het huidige Gosh Velvet Touch lipstick assortiment vind je vooral veel nude, roze en kersenrode lipsticks terug. Voortaan is er ook plaats voor twee nieuwe, zomerse kleuren.


De Velvet Touch lipsticks zijn creamy en glijden makkelijk over de lippen heen. Niet alleen de textuur is ontzettend aangenaam, ook de finish vind ik mooi. Niet te mat (want daar hou ik niet van) en niet te glanzend. Ergens tussen de twee in, zou ik dit kunnen benoemen als satijn? Doordat de lipstick licht reflecterende pigmentdeeltjes bevat, ga je nooit een ultra mat effect bekomen. Aan pigmentatie geen gebrek! De Gosh lipsticks hebben een goede houdbaarheid en drogen de lippen niet uit. 


De meest opvallende lipstick van de twee is Flirty Orange. Hoewel ik de kleur prachtig en veelzijdig vind, denk ik persoonlijk dat het pure oranje rood niet voor iedereen weggelegd is. Eerder voor de durvers, net zoals rode lipstick. De combinatie met een gebruinde huid is subliem.  De perzikkleurige lipstick Mandarina is draagbaarder dan Flirty Orange. Hoewel het een tof zomers kleurtje is, geniet Mandarina mijn voorkeur niet. Ik mis even de match met mijn huidskleur.


Gosh Velvet Touch Lipstick - 9.49 euro
Verkrijgbaar bij Kruidvat

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

7 opmerkingen: