15 dec. 2014

AVEDA | A GIFT OF SMILES

Een geschikt cadeautje kiezen voor tijdens de feestdagen is voor velen een opgave. Een stressvol moment, maar de Aveda holiday giftsets zijn een plezier om te geven en om te ontvangen. 


Het geven van een Aveda Kerst cadeautje is een manier om iets terug te geven aan de maatschappij. De verpakking wordt vervaardigd uit handgemaakt lokta papier. Afkomstig van een Himalayaans bio-trade papierbedrijfje uit Nepal, waar Aveda ruim zeven jaar al nauw mee samenwerkt. Hoofdzakelijk worden vrouwen tewerkgesteld in het papierbedrijf die op hun beurt een eerlijk inkomen weten te verwerven. In samenwerking met Aveda kunnen hierdoor 6.100 kinderen naar school en 2.475 gezinnen sleutelen aan een betere toekomst. 

 
A Gift of Smiles is een setje met daarin twee minisize (2.5 ml) Nourish-Mint glossjes. Niet meteen twee bijzondere tinten, maar wel twee kleuren die veel dames leuk en draagbaar vinden. Rose Blush is mijn favoriet. Het beste kan ik Rose Blush omschrijven als een zacht roze gloss met een mooie hoeveelheid shimmers. Nepali Cherry is een zoet rode crème gloss met een mooie pigmentatie. Beiden bevatten munt en zijn rehydraterend. Iets wat goed van pas komt tijdens de koude wintermaanden. Doordat de glossjes sticky zijn, blijven ze lang op de lippen zitten. 


Dus weet je voor de feestdagen even niet wat kopen, Aveda heeft een mooi aanbod waarbij de prijzen variëren tussen 19 en 89.50 euro. Niet alleen make up, want het overgrote deel van de cadeauverpakkingen bestaan uit huid- en haarverzorging.

Je vindt via de Aveda website makkelijk een salon bij jou in de buurt.
A Gift of Smiles - 19 euro
 
Beauty Treasures
 

6 opmerkingen: