29 dec 2014

LES COSMETIQUES DESIGN PARIS | NECTAR OF NATURE DOUCHEGELS

orchidee - munt - wilde bramen en vanillemelk

In het verleden heb ik al eens kennis gemaakt met de oogroller uit het gamma van Les Cosmétiques Design Paris (afgekort LCDP). Deze beviel mij niet, maar de Nectar of Nature douchegels zijn een ander verhaal. Nectar of Nature is een onderdeel van het merk LCDP waarbij de geuren geïnspireerd zijn op reële belevingen uit de natuur.

De verpakking doet mij denken aan het gamma ‘Fresh Care’ van Nivea. Vooral de verkwikkende douchegel met muntblaadjes is vergelijkbaar met de Nivea ‘Pure Fresh’ douchegel. De douchecrème met vanillemelk en de oppeppende douchegel met wilde braambessen zijn aan elkaar gewaagd. Mijn favoriet, wat de fijne geur betreft, is de ontspannende douchegel met orchidee. De naam alleen al roept iets zachts en fris bij mij op. Ideaal om de ochtend te starten.

De douchegels zijn budgetvriendelijk en doordat er verschillende geuren en texturen (gel of crème) beschikbaar zijn, is er wel altijd eentje wat jij lekker vindt. 

Les Cosmétiques Design Paris Nectar of Nature douchegels zijn te koop bij Carrefour. 
Verkrijgbaar in verschillende geuren, prijs per stuk 1.59 euro. 

Beauty Treasures   
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

  1. Ik heb ook al een aantal van deze douchegels gebruikt en vond alle geurtjes echt heel lekker! We hebben er regelmatig eentje in de douche staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjonge dit klinkt prettig en inderdaad ook goed en redelijk betaalbaar voor iedereen...fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit klinkt prima! Ik kende het merk nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kende het merk nog niet
    nu staat hij in de badkamer
    prima.

    BeantwoordenVerwijderen