24 dec 2014

DIOR | GOLDEN SHOCK REVIEW, SWATCHES & LOOK

Net op de valreep nog een prachtige Kerst collectie van Dior. De holiday collectie Golden Shock heeft alles in huis om je een ongekende energieke uitstraling te geven zonder te moeten inboeten op het glamoureuze aspect. 



Mijn musthave kleur bij Kerstmis is rood. Niets feestelijker dan dat! De nagellak flesjes zitten ditmaal een een schattige bolvormige flacon. Leuk dat de lakjes speciaal voor de feestdagen in een andere verpakking verkocht worden. Diorific Vernis in de kleur Shock is een prachtige vuurrode nagellak. Deze lakt prettig, droogt snel, maar voor een hoogglans breng je best een topcoat hierover aan. Ik combineer het graag, nu zeker voor het eindejaar, met de Gold Leaf Effect top coat. Delicate stukjes goudblad sublimeren je manicure. Het leuke eraan is, dat het gecombineerd kan worden met eender welke gekleurde nagellak. Voor een mooie hoeveelheid stukjes goud lak ik twee laagjes. Oftewel kan je de stukjes plaatsen op je gekleurde basis. Dat is maar wat jij het makkelijkste werken vindt. Echter de combinatie tussen kerstrood en goud zorgt voor de ultieme Kerst manicure! 



De ster uit de collectie is ongetwijfeld de Diorific Golden Shock Illuminating Pressed Powder in Gold Shock. Wow, wat een prachtige verpakking! Een pareltje om in huis te hebben. De verpakking voelt zwaar aan, maar kan later (als het poeder opgebruikt is) nog gebruikt worden als spiegel. Het poeder is fijn van textuur en brengt makkelijk aan. Helaas werkte Dior met een overspray waardoor je in het begin een extreme glans op je jeukbeenderen tovert. Maar naarmate je het poeder meer en meer gebruikt, maakt de extreme glans plaats voor een subtielere highlighter. Desondanks is Gold Shock een mooi product om cadeau te geven of te krijgen tijdens de eindejaarsfeesten. Ook het bijgeleverde kwastje is bruikbaar en zeker on the go een goed alternatief. 


Het Dior 5 Coleurs palet Golden Shock is er eentje op maat van mij. Ik hou van paars én van goud. Dus je kan al raden dat ik dikke maatjes ben met dit oogschaduwpalet. De kwaliteit is zoals gewoonlijk erg goed. Mooie texturen die makkelijk versmelten met elkaar en waarbij je de kleuren kunt opbouwen. 



Tot slot een fijne Dior Addict lipgloss in de kleur Gold Rain. De gloss is licht van kleur en zorgt vooral voor een glossy effect op de lippen gecombineerd met shimmertjes. Doordat de basis eerder transparant is, kan je deze gloss ook aanbrengen over een lipstick voor een sprankelend effect.



Diorific Golden Shock Illuminating Pressed Powder (exclusief bij Inno Brussel en Antwerpen) - 74,25 euro
Dior 5 Couleurs in 756 Golden Shock - 60,58 euro
Diorific Vernis in 762 Shock - 27,25 euro
Diorific Golden Shock Gold Leaf effect top coat - 28,89 euro
Dior Addict Gloss in 164 Gold Rain - 31,60 euro



Fijne Kerstdagen!


Beauty Treasures   
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

  1. Wauw wat is die highlighter mooi <3 En die nagellakjes zijn echt te schattig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look! Ik ging ook voor deze voor kerst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De oogschaduw vind ik ook echt wel geweldig, paars en goud zijn super samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige foto's heb je gemaakt! Ik vind het een erg mooie collectie aangezien ik dol ben op goud :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I hope you had a great Christmas, Steffi! I love the look you came up with, especially the eyes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, de nagellakjes vind ik er zo cute uitzien! Alleen al voor het uiterlijk zou ik deze wel willen hebben ;-)

    BeantwoordenVerwijderen