31 okt 2014

RED CARPET MANICURE | ULTRA FAST STARTER KIT

Ik vind nagellak super, ik ben vaak gefascineerd door de talloze kleuren. Alleen het wachten steekt me tegen. Het weerhoudt mij soms van het lakken van mijn nagels. Gel polish daarentegen biedt een ultra glanzende manicure met een goede houdbaarheid tot twee weken. Met als grootste pluspunt (voor mij) zonder droogtijd, want de lak wordt uitgehard onder een lampje. Ik testte al vaker LeChat gel polish. Nu is het tijd voor Red Carpet Manicure. Love the name!De Ultra Fast Starter kit bevat alles wat je nodig hebt om van start te kunnen gaan: een led lamp, purify reiniger, max adhesion sanitizer, structure basislak, brilliance topcoat, erase afweekproduct, revitalize nagelriemolie en een gel polish in de kleur Red Carpet Reddy. 


Eens je het principe door hebt, gaat het vlot. In de handige tutorial wordt alles stap voor stap uitgelegd. Eerst start ik met het voorbereiden van mijn nagels door ze in vorm te vijlen, de nagelriemen terug te duwen en mijn nagels te buffen. Je nagelplaat moet volledig vetvrij zijn zodat de lak beter kan hechten. Een watje tesamen met de Purify reiniger maken je nagels vet- en stofvrij. Daarna komt er een eerste laagje Prep Max Adhension Sanitizer op je nagels. Het verdampt vrijwel onmiddellijk en haalt het vocht (tijdelijk) uit je nagel. 

Vervolgens is het tijd om echt aan de slag te gaan met de lakjes en het LED lampje. Het lampje is compact en kan zelfs mee op reis genomen worden. Je moet de laagjes opbouwen, net zoals je doet met een gewone nagellak. Je start met de Structure basislak, twee laagjes kleur, in mijn geval Red Carpet Reddy en afwerken met een laagje Brilliance topcoat. Per laag moet je 45 seconden de lak uitharden onder de LED lamp.Finishen doe je door je nagels non sticky te maken met een watje in combinatie met de Purify reiniger over je pas gelakte nagels te wrijven. Et voila! Je nagels zijn ready. Volgens mij is deze handige home kit een aanrader als je houdt van ultra glanzende nagellak die niet afbladert en waar je minimaal twee weken plezier van hebt.Te koop via de webshop van Red Carpet Manicure. 
Ultra Fast Starter Kit - 124.95 euro
Accessoires Kit - 4.95 euro
Red Carpet Manicure gel polish 9 ml - 16.95 euro

Beauty Treasures  

7 opmerkingen:

  1. Het klinkt echt prima, en de kleur die je laat zien vind ik ook heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb net van het weekend de gel starter kit van Alessandro gekocht, die is nu ook iets goedkoper maar het idee blijft hetzelfde. Kijk er erg naar uit om het langere tijd te proberen! Leuk dat je ook zo enthousiast bent over gel-lakken! Voor mij was het grootste pluspunt ook de wachttijd... Ik kan niet zo goed stilzitten en wachten tot iets droog is (duurt bij mijn nagels namelijk heel lang). Ben benieuwd hoe lang het bij jou blijft zitten! Kan het bij mezelf nu nog niet zeggen... Het zit nu 2 dagen en er is nog niets aan te zien ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. op www.leneza.com is het veel makkelijker kopen dan op hun eigen webshop. ze hebben daar nu ook 20% korting

    BeantwoordenVerwijderen