15 jul 2014

GETEST | WHITE@HOME

Het stond al enige tijd hoog genoteerd op mijn wishlist: een mond vol hagelwitte tanden. Professioneel je tanden laten bleachen kost behoorlijk wat geld. En laat nu net dat hetgeen zijn wat ik liefst zoveel mogelijk in de pocket wil houden (met ons huisje in het vooruitzicht!). Dankzij BeautyStatement kreeg ik de mogelijkheid om White@Home uit te proberen.


White@Home is een bleaching kit voor thuisgebruik. Het merk belooft je, dat je na drie behandelingen zichtbaar wittere tanden hebt. Nice! Na de instructies grondig gelezen te hebben ging ik aan de slag met de inhoud. In de kit zit een LED lamp, een mondstuk, reinigingsdoekjes voor de tanden, een spray en bleaching gel. Dankzij de duidelijke instructies is de kans klein dat er iets mis gaat. Standaard zit er bij de kit ook een kaart, waarbij je kan matchen welke tint met jouw tanden overeenkomt voor en na de behandeling. Helaas zijn de kleuren niet realistisch, sommige tinten neigen richting het roze!?


Wat vond ik ervan? Mijn verwachtingen waren groot, misschien te groot. Het effect is heel natuurlijk. Ik zou durven te zeggen dat ik één à twee tinten lichter gegaan ben. Op het eerste zicht merk en zie ik weinig verschil enkel aan de hand van de voor en na foto valt het mij op. Zoveelste geler/grijzer de tanden zijn, zoveelste groter het effect gaat zijn. Ik zou deze kit het best omschrijven als een opfrisbeurt voor de tanden. Wat mij opviel was dat één spuit bleaching gel (te) veel product bevat om in één keer te gebruiken. Tijdens de eerste sessie tintelende het even, maar het gevoel kan ik niet als onaangenaam beschrijven. De smaak is oké en gelijkaardig aan tandpasta. 

voor de behandeling
na de behandeling

Persoonlijk vind ik dat het effect intenser had mogen zijn en bijgevolg zijn niet al verwachtingen volledig ingelost. Echter dit effect kan je niet evenaren met een whitening tandpasta.  

Te koop via de beautywebshop JohnBeerens.com .
Prijs per kit 49 euro
Is een home bleaching kit iets voor jou? 

Beauty Treasures

11 opmerkingen:

  1. Ik heb ook ervaring met een soortgelijke kit, deed idd ook niet genoeg naar mijn zin. 2 dagen crest whitestrips plakken en mijn tanden zijn knalwit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie toch best wel wat verschil, hoor.. Ziet er goed uit!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is een mooie kit als je hoopt op 1 à 2 tinten lichter te gaan zodat het naturel blijft. Als je hagelwitte tanden verwacht, dan lost deze kit niet al je verwachtingen in.

      Verwijderen
  3. Ik heb zo'n gevoelige tanden en de tandarts raadt me af om mijn tanden te bleken. Je ziet toch wel een tint verschil op de foto hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad er is een verschil, in het echt leek het van niet, maar nu op de foto's is het wel duidelijk :-).

      Verwijderen
  4. Ik zie toch zeker wat verschil! Dus 't was geen verloren moeite :-) Vind de kit er wel wat eng uitzien, lol.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het valt heel goed mee, het ziet er vreemder uit dan dat het eigenlijk is :-).

      Verwijderen
  5. Ik zie ook zeker wat verschil! Ziet er mooi uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het wel een prima resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik vind het ook een mooi resultaat! en je hebt ook mooie tanden :-)
    ik deed het al es in een beautysalon, de tweede keer had ik meer resultaat. mss nog es doen? ik wil het wel nog een keer doen,
    gewoon om te onderhouden en ik vind op foto's toch dat ik resultaat zie. ik heb nu een pennetje gekocht om mijn hoektanden bij te werken, die krijgen nu sinds twee dagen een extra beurt. ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen