30 jun 2014

THE BODY SHOP | BODY SORBET IN "MANGO" & "STRAWBERRY"

In de zomer mag een lichaamsverzorging wat lichter van textuur zijn dan de overige seizoenen. Nieuw bij The Body Shop zijn de Body Sorbets in vijf verschillende geuren.

The Body Shop body sorbet

The Body Shop staat bekend om hun body butters. Rijke, romige texturen met een hydratatie gehalte om U tegen te zeggen. De body sorberts daarentegen zijn iets totaal anders. De textuur is uniek voor mij. Ik ben het nog niet tegen gekomen bij een ander merk of lichaamsproduct. Je kan de textuur het best vergelijken met een dikke gel die zacht aanvoelt als je het product open smeert op de huid. In eerste instantie voelt het vreemd aan, iets of wat korrelig, maar dat verdwijnt snel. De sorbet is luchtig en trekt gemakkelijk in de huid. Dat laatste aspect weet ik vooral in de zomer te appreciëren. 

The Body Shop body sorbet

The Body Shop body sorbet

De formule is verrijkt met 100% biologische Fair Trade aloë vera uit Guatemala. Helaas ben ik wel een beetje teleurgesteld, want als je gaat kijken naar de ingrediëntenlijst, zie je dat aloë vera als één van de laatste elementen in het lijstje vermeld wordt. Wat staat wel bovenaan? Castor olie (wonderolie), glycerine en sesamolie ongeveer in het midden.

The Body Shop body sorbet

Ik testte de geuren Strawberry en Mango uit. Beiden erg fijn en helemaal passend bij de zomer. Mango is mijn favoriet van de twee. Als je wilt dat het verfrissend gevoel extra intens wordt, kan je de body sorbet bewaren in de koelkast. Een verfrissende traktatie voor de huid.

The Body Shop body sorbet

Deze nieuwe sensatie laat geen plakkerig gevoel na. Geschikt als oppeppertje tussendoor, maar als je opzoek bent naar een ultra voedend product, dan sla je best deze nieuwigheid over.

Te koop bij The Body Shop - 200 ml / 11 euro
Strawberry / Mango / Peach / Satsuma / Moringa


Beauty Treasures

7 opmerkingen:

  1. ben erg te vrede met mijn mango versie gaat lekker mee naar Italië haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De mango versie is geweldig! Hmm de combinatie tussen Italië en deze, heerlijk! Veel plezier!

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Ik ben fan, helaas is de mango variant al ingepalmd door mijn moeder.. typisch hé :D

      Verwijderen
  3. Echt megavoedend zijn ze inderdaad niet, maar 't is de textuur en de geur die mij over de streep trekken bij deze :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, voor de voedende eigenschappen dien je deze niet aan te schaffen. Maar de textuur is bijzonder en de geuren zijn lekker.

      Verwijderen