10 jun 2014

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES

Er staat heel wat te gebeuren deze week (en de komende maanden). Woensdag wordt ons huisje dat we gekocht hebben beschreven en krijgen we ook de sleutel. Ons avontuur kan eindelijk starten! Na lang zoeken en een paar tegenslagen verder, is het gelukt om een huisje te vinden waar we ons thuis voelen. Het klinkt heel gek, maar de klik was er meteen. De champagne staat al koud en woensdag gaan we meteen nadat we de sleutel in ontvangst genomen hebben, ons huisnummer tegen de gevel plakken. Whoop whoop en natuurlijk een glaasje drinken samen met de naaste familie. Het wordt ongetwijfeld een klein feestje :-).

Maar... deze week is zo spannend voor mij. Want vrijdag geeft mijn broer en mijn schoonzusje het "ja-woord" aan elkaar. Dus er zijn wel wat zenuwen die door mijn lijf gieren dankzij die grote veranderingen die op til staan. Als pre wedding gift gingen we samen met hun een avondje uit en een overnachting doen in Leuven. Het hotel boekte ik via HotelSpecials.be . Waar ik trouwens al meermaals goede ervaring mee gehad heb. 

Het weer was afgelopen weekend top, dus de terrasjes waren dicht bevolkt, maar na lang zoeken vond we nog een plaatsje bij Huis der Burgers. Ik denk dat dit een vrij nieuwe eetgelegenheid is in Leuven met heerlijke verse hamburgers. Ik koos voor the classic with cheese en daar heb ik geen spijt van gehad!


Nadat ons buikje vol gegeten was, verplaatste we ons richting de famous cocktailbar de Professor. Je hebt keuze uit 142 verschillende cocktails die bovendien mooi versierd zijn. Een aanrader!


Natuurlijk ben ik momenteel ook volop bezig met producten uit te testen voor de blog. Alleen vrees ik ervoor dat veel van mijn vrije tijd de volgende twee maanden naar ons nieuw huis gaat. Waardoor mijn blog nood gedwongen minder geüpdatet gaat worden. Ik beloof dat er zeker nog minstens twee à drie keer per week een nieuw artikel online komt, en dan ga ik vanaf augustus er weer volop tegen aan. Maar ik hoop dat je zeker nog regelmatig een kijkje blijft nemen en begrijpt waarom er minder artikels online komen. Maar hieronder alvast een preview van hetgeen in testfase zit.


Beauty Treasures

12 opmerkingen:

 1. Proficiat meid! Dit is echt een hele grote stap veel succes en plezier toegewenst in jullie huisje! En ik begrijp zeker dat je aandacht daar naar gaat! Zorg maar dat je daar eerst goed geïnstalleerd geraakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen voor de hamburger moest ik dit al aanklikken, ziet er heerlijk uit! Geniet van je fijne veranderingen de komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. amai :) er zijn leuke dingen op komst voor je

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks voor de tips! Ik ben geregeld in Leuven te vinden maar kende beide adresjes nog niet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk allemaal , proficiat! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat met het vinden van een huisje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat ! Alvast heel veel geluk gewenst in je nieuwe huisje :) !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als je nog eens cocktails gaat drinken in Leuven moet je zeker ook eens naar d`entreprise gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaah, de Professor, waar is de tijd! Het College is ook een aanrader als je van cocktails houdt, en de Ron Blacks!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohh die burger ziet er goed uit! Proficiat met jullie huisje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat met jullie huisje, wordt zo leuk alles in te richten! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hmm die burger! en die haarkleur staat je echt super

  BeantwoordenVerwijderen