1 jun 2014

DIOR | TRANSAT COLLECTIE MONO OOGSCHADUW & DIORSHOW ART PEN

De Dior Transat collectie is behoorlijk uitgebreid en natuurlijk horen daar ook make up producten bij voor de ogen. Ik testte de Diorshow mono edition Transat in de kleuren Cabine en Pavillon te samen met Diorshow Art Pen in de kleur Bleu Croisière.


De Diorshow mono edition Transat oogschaduws zijn bewerkt met een touwmotief waarin we de marine look kunnen herkennen. Zelfs na enkele malen gebruik blijft het motief in tact. De textuur is zacht waarbij de kleuren een zachte parelmoerglans bevatten. Het effect op het ooglid is mooi iriserend wat ik vooral in de zomer mooi vind staan. Cabine is een intens marineblauw terwijl Pavillon een mix is tussen roze en koper. Beiden zijn voldoende gepigmenteerd en zowel droog als vochtig te gebruiken. De kleuren zijn onderling goed te combineren voor een hedendaagse look.

Om je ogen te accentueren kan je aan de slag met de Diorshow Art Pen in de kleur Bleu Croisière. Het is de eerste keer dat ik een eyelinerpen van Dior gebruik en ik ben aangenaam verrast. Om niet te zeggen van mijn sokken geblazen. De eyeliner is zeer precies dankzij de spitse vilten punt. Het aanbrengen van een strak lijntje gaat een stuk eenvoudiger. En je kan makkelijk variëren tussen een dunne en dikke eyeliner. De kleur Blue Croisière is een fijn alternatief voor zwart en hiermee kan je snel een neutrale make up look opsmukken. Deze eyeliner ga ik ongetwijfeld nog zeer vaak gebruiken.


Over het gehele ooglid heb ik Pavillon aangebracht. In de buitenste ooghoek Cabine en tevens ook onder het oog. Afgewerkt met de eyeliner Blue Croisière en twee laagjes mascara.

 

Dior Transat is te koop bij de parfumerie.
Diorshow Mono Edition Transat Cabine/Pavillon - 35 euro
Diorshow Art Pen Bleu Croisière - 36.89 euro
Beauty Treasures
 

7 opmerkingen:

 1. wauw wat een mooie look, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie look heb je gemaakt! Die eyeliner ziet er heel erg fijn uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie ! Staat je leuk . De oogschaduw zien er alweer prachtig uit. Zijn altijd zo'n "gems" , alleen een beetje prijzig ... :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw, meid, wat zie je er fantastisch uit :-O Die eyeliner is echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw super mooi en mooie look ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. supermooie look! heel knap gedaan bij jezelf! top!

  BeantwoordenVerwijderen