15 jun 2014

KORAAL IN DE MIX

Afgelopen maanden ging ik op zoek naar enkele koraalkleurige accessoires die bij mijn outfit zouden passen voor de trouw van mijn broer (die intussen al voorbij is - het was super!). Natuurlijk kon een lipstick en glossje in de bijhorende tint niet ontbreken. 

De lipgloss in de kleur Nahema Smack had ik al in mijn bezit uit de Summer Sun Celebration collectie van Guerlain. Mijn absolute top favoriet van dit moment. De gloss ruikt in de eerste plaats al heel lekker. Maar heeft daarnaast ook een fijne applicator, plakt niet teveel en voorziet je lippen van een mooie kleur en een glansje.


Bij M.A.C. vond ik twee prachtige koraalkleurige lipsticks. Een paar weken geleden ging ik samen met mijn beste vriendin Dorien shoppen in Duitsland. De perfecte gelegenheid om 6 lege M.A.C verpakkingen in te ruilen voor een gratis lipstick. De Mineralize Rich lipstick in de kleur Be A Lady sprak mij heel erg aan. Helaas, mocht ik deze niet kiezen, het moest een kleurtje zijn uit het "normale" lipstick gamma. Na enkele swatches aangebracht te hebben op mijn hand en lippen koos ik voor M.A.C. Cremesheen lipstick in Crosswires. Cremesheen betekent dat er geen shimmers in de lipstick verwerkt zitten enkel puur kleur met een glossy gehalte. Afgelopen donderdag besloot ik toch de Mineralize Rich lipstick in Be A Lady te koop. De kleuren ansich lijken op elkaar, maar schelen net een tintje.
 
Guerlain lipgloss - M.A.C. Crosswires - M.A.C. Be A Lady

 Verder koos ik voor een bijpassende Liu Jo handtas die ik na lang zoeken toch nog vond bij Paris Londres (hallelujah!). En als nagellak koos ik voor gel polish in de kleur Jack Rose van LeChat



Als getuige was ik natuurlijk enorm fier op mijn broer en mijn schoonzusje. Ik heb bijna de hele dag met een big smile op mijn gezicht rond gelopen :-) en met zakdoekjes voor de momenten dat ik een traantje moest wegpinken. Mijn gezichtsmake up heb ik eenvoudig gehouden met een mineralen poeder, blush en bronzer en een beetje highlighter. Voor de ogen koos ik voor Urban Decay en Sleek oogschaduws in veschillende bruin tinten en voor valse wimpers van Ardell. 
 
 
Guerlain Nahema Smack lipgloss - 31 euro - verkrijgbaar bij de parfumerie.
M.A.C. Cremesheen lipstick Crosswires - 18.50 euro - verkrijgbaar bij een M.A.C. verkooppunt
M.A.C. Mineralize Rich lipstick Be A Lady - 23 euro - verkrijgbaar bij een M.A.C. verkooppunt
Liu Jo handtas - 151 euro - Liu Jo verkooppunt
LeChat gel polish Jack Rose - 25.96 euro - te koop bij BlueSage.be


Fijne zondag! 
 
Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

9 opmerkingen:

  1. Mooi, mooi, mooooi al dat koraal! Al die lipsticks zijn echt geweldig mooi. En die tas, mja, wat een prachtexemplaar zeg. Je zag er ook echt heel goed uit op de trouw van je broer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Mooie vrouw ben je. Dat rood haar staat je ook goed, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Koraal is één van mijn favoriete kleuren, en die laatste foto is erg mooi :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, mooie foto, die laatste!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze kleur staat je prachtig en wat was je make-up mooi zeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. je zag er super uit :) die handtas zou ik ook wel willen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. koraal vind ik een van de prachtigste kleuren omdat het zo breed is, roze, rood, oranje prachtig gewoon

    BeantwoordenVerwijderen