21 mei 2014

DIOR | MANUCURE TRANSAT IN "YACHT" & "SAILOR"


De zomer collectie van Dior ligt intussen een kleine maand in de winkel. Hoogtijd dus om jullie wat meer te vertellen over deze heerlijke Transat collectie.


De Transat look brengt je volledig in vakantiestemming. Waarbij de marine kleuren de bovenhand hebben. Ik testte de Manucure Transat kit uit in de kleuren Yacht en Sailor.

 
Yacht is een nude beige waarbij deze kleur de touwen van een cruiseschip symboliseert. Als je niet houdt van opvallende tinten, dan is dit een musthave voor jou. De lak dekt perfect in één laagje en is meteen volledig opaak. Daarnaast lakt deze kleur gemakkelijk dankzij het voorgevormde kwastje. 

 
Sailor is een GEWELDIGE kleur! Per-fect voor de zomer! De ideale kobaltblauwe nagellak. Hier was ik al een tijdje naar op zoek. Net als Yacht lakt Sailor prettig, al heeft deze kleur twee laagjes nodig voor een optimale dekking. Beiden lakjes drogen snel. 

 
Per kit krijg je een extra nagelvijltje en een vel met nagelstickers. Op deze manier kan jij jouw zomerse manicure pimpen tot een complete "marine stijl look". Je zou de stickers kunnen aanbrengen op al je nagels of uitsluitend op eentje voor een extra accent. Persoonlijk ben ik geen fan van de stickers en ben ik van mening dat wanneer je de kit wilt aankopen. Dat je deze vooral moet aanschaffen vanwege de prachtige lakjes!

Te koop bij de parfumerie. Manucure Transat Yacht / Captain / Sailor - 31.30 euro.
Beauty Treasures

7 opmerkingen: