26 mrt 2014

PUPA | NAVY CHIC REVIEW, SWATCHES & LOOK

We hebben intussen al mogen proeven en genieten van enkele zonnige lentedagen. En ik moet toegeven, het smaakt naar nog! Ik kijk erg uit naar de zomer (om tal van redenen). Zodra de zonnestralen door het wolkendek breken, haal ik mijn zomerse make up spullen boven. Ik kreeg de mogelijkheid om twee make up producten uit de lente collectie van Pupa Navy Chic te reviewen.


Pupa haalde ditmaal de inspiratie bij de zee. Leuke verpakkingen in het goud met marineblauwe details. Ik ben absoluut geen fan van oogschaduwstiften. De formule is vaak te crèmig van textuur waardoor je snel last krijgt van ophoping in je arcadeboog. Met enige terughoudendheid probeerde ik de Matic Stylo Fresh Effect Stylo Eyeshadow uit. De kleur Taupe is een populaire kleur momenteel en terecht. Het past bij veel vrouwen en is mooi te combineren met andere kleuren oogschaduw. Deze oogschaduwpen zorgt voor een verfrissend effect op de oogleden dankzij het hoge percentage water. De oogschaduw glijdt gemakkelijk over het ooglid, kan geblend worden en houdt bovendien lang. Ik ben aangenaam verrast. De gelformule houdt zelf de hele dag goed ook zonder oogschaduwbasis eronder! Ik kon het amper zelf geloven. Maar dit vind ik een leuk product. 's Morgens als ik weinig tijd heb, breng ik deze kleur aan over het gehele ooglid en vervaag ik de randjes met mijn vinger. Nog een likje mascara op mijn wimpers en ik ben klaar voor te gaan werken. De oogschaduw bevat de nodige glans.


De Vamp! Professional Eyeliner with ultra thin brush is een waterproof eyeliner in een opvallend koningsblauw. De kleur Shocking Blue vind ik perfect voor het voorjaar en de zomermaanden. Lekker opvallend, kleurrijk en je hoeft er niet veel moeite voor te doen. Gewoon een vleugje eyeliner en je blik ziet er meteen anders uit. 

Het penseeltje is dun, waardoor je zowel heel fijn kunt werken als de eyeliner kunt opbouwen voor een serieuze cat eyeliner. Of deze liner ook effectief waterproof is, heb ik niet getest.  


Zelf heb ik de ooglook eenvoudig gehouden. De Matic Stylo in Taupe heb ik aangebracht op mijn ooglid. En geblend met een licht roze kleur oogschaduw. Vervolgens een winged eyeliner gemaakt en mascara aangebracht.


Hieronder twee inspiratiefoto's die afkomstig zijn van de Pupa blog. Waarbij je ook meteen een zicht krijgt wat er nog terug te vinden is in de Navy Chic collectie.



Te koop bij een Pupa verkooppunt. Meer info over een Pupa verkooppunt bij jou in de buurt info@neolabo.be ofwel via 093645110.

Vamp! Professional Liner - 14.60 euro (verkrijgbaar in 2 kleuren)
Matic Stylo - 15 euro (verkrijgbaar in 4 kleuren)

8 opmerkingen:

  1. De eyeliner vind ik echt heel mooi, lekker opvallend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, très chic! Pupa heeft altijd leuke dingen in assortiment zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die blauwe eyeliner staat je prachtig! Heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jeetje wat een eyecatcher die blauwe eyeliner, i need it haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. mooie producten en de ooglook is echt geweldig !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dang girl, wat staat dat blauwe lijntje je GOED! En je huid ziet er hier ook echt fantastisch uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die look staat je geweldig! Wat een mooie huid heb jij toch..

    BeantwoordenVerwijderen