25 mrt 2014

LE CHAT | SUGAR ME UP LENTE COLLECTIE

De fris, zoete Sugar Me Up Perfect Match collectie kondigt de lente stralend aan. Dit voorjaar zijn snoepjes kleuren op je nagels helemaal in. 


De lente collectie van LeChat bestaat uit zes kleuren: Rock Candy, Lollipop, Mint Jubilee, Lemon Drop, Cotton Candy en Spearmint. Hiermee speelt het merk perfect in op de pastel trend. De collectie zorgt voor een gevarieerd aanbod gel polish en gewone lakjes. De perfecte date voor de zoetekauwen onder ons. Maar ook als je bezig bent met jezelf te preppen voor de perfect summer body, zijn deze kleuren een aanrader. Gegarandeerd 100% calorievrij!

nagelcreatie met Cotton Candy

Zelf heb ik intussen een gel polish en een gewone nagellak in huis om te reviewen voor jullie. Later hierover meer.
 
Verder is er ook leuk nieuws van het Blue Sage front. Blue Sage is officiële verdeler in Europa van LeChat. Maar daarnaast is het ook een schoonheids- en nagelsalon en opleidingscentrum in Houthalen (Limburg). Eigenares Christel heeft onlangs een eigen boek gepubliceerd. What A Wonderful Nail World is een prachtig luxueus boek. Ik heb de mogelijkheid gehad om er een kijkje in te nemen. En ik was onder de indruk. Het boek is geschikt voor professionelen, maar ook voor geïnteresseerden en liefhebbers. Naast prachtige nagelcreaties, foto tutorials, vind je in het boek ook tal van tips over wat mag je verwachten als je naar een nagelstudio gaat. Wat zijn de mogelijkheden en hoe gaat het eraan toe?




3 opmerkingen: