17 jan 2014

ENKELE LIEVE PRODUCTEN VOOR HANDEN & NAGELS

Onze handen en nagels krijgen op een dag heel wat te verduren. Het start met temperatuur verschillen en eindigt bij poetsproducten. Maar daar stopt het niet bij. Denk maar aan onze kleurrijke manicures, glanzende gel polish, blitse nail arts en ga zo maar verder. Je nagels en handen hebben regelmatig nood aan hydratatie en verzorging. Ik testte een aantal lieve producten uit voor onze handen en nagels.


Je ziet het merk steeds vaker terugkeren op mijn blog, maar daar is ook een reden voor. Ik ben namelijk gek op Caudalie. De collectie de kleine oogst bestaat uit drie verschillende handcrèmes in een handige meeneemverpakking (30 ml). De handcrème bestaat uit 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Druivenpitolie herstelt en voedt intens de handen, vinolevure is rijk aan betaglucaan wat in staat is vocht vast te houden. Daarnaast bevat de formule biologische karitéboter, avocado- en olijfolie voor een extra portie hydratatie. 


Zelf gebruik ik het liefste de pompelmoes variant vanwege de frisse geur. Maar ze zijn alle drie fijn in gebruik en de textuur is niet te dik (iets wat ik wel fijn vind). Je hebt maar een kleine hoeveelheid product nodig voor een hydra shot. 's Avonds gebruik ik wat meer, maar overdag heb ik zelfs genoeg met een klein notendopje. De geur van de handcrème is eerder subtiel aanwezig.


Vanaf de maand januari zijn er twee nieuwe producten aan het Sally Hansen gamma toegevoegd. Sally Hansen is gespecialiseerd op gebied van hand- en nagelverzorging. Zelf heb ik de Cuticle Rehab de laatste tijd zeer veel gebruikt. Het is een handig pennetje waar je even op duwt en vervolgens komt er via het kwastje product uit. Het is een geltextuur die ik aanbreng op mijn nagelriemen en vervolgens ga ik het zachtjes inmasseren. Het effect is er onmiddellijk. Mijn nagelriemen zien er minder droog uit. Al dien je wel regelmatig de Cuticle Rehab opnieuw aan te brengen voor een optimaal resultaat. Maar doordat het zo'n klein tubetje is, kan je deze makkelijk ergens mee naar toe nemen en tussendoor aanbrengen. De geur is fantastisch (komkommer & meloen) terwijl jasmijn- en rozenolie het voedend gedeelte op zich nemen. 


mijn favorieten

Om je nagels extra te versterken kan je de Nail Rehab nagellak aanbrengen. Het is een nagellak die zwakke, broze nagels gaat versterken. De formule werkt kalmerend en hydraterend en terwijl krijg je een mooie roze manicure finish. Of het nu ook echt mijn nagels versterkt, durf ik niet te zeggen. Maar met de nagellak erop creëer je een soort stevig schild. Het voorkomt dat mijn nagels gaan buigen en bijgevolg ook gaan afbladderen.Over de Nail Rehab kan je ook gewone nagellak aanbrengen, maar het effect op zich is al mooi. Deze producten kan je uitsluitend kopen bij Planet Parfum.


Caudalie kleine oogst handcrème 30 ml - 6.69 euro. Verkrijgbaar bij de apotheek en parafarmacie. Limited edition
Sally Hansen Cuticle Rehab en Nail Rehab - 8.99 euro te koop bij Planet Parfum.

4 opmerkingen:

  1. vooral de handcrèmes klinken goed, ben er wel nieuwsgierig naar geworden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De handcreme zou ik graag kopen , zeker met pompelmoes. Waar kan ik ze nog bestellen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Graag een adres om de handcreme van Caudaline met pompelmoes te bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Rita, het merk Caudalie wordt bij verschillende apothekers en iU stores verkocht in België. Maar deze handcrèmes met oa de geur van pompelmoes, waren limited editions dus wellicht niet meer verkrijgbaar.

      Verwijderen