28 dec 2013

PUPA | PRINCESS COLLECTIE

De kerstcollectie Princess van Pupa is vrouwelijk en romantisch tegelijk. Glamour en ultra chic zijn de juiste benamingen. Zodat iedere vrouw tijdens de feestdagen kan schitteren als een moderne prinses anno 2013. Ik ontving een lipgloss en glitzy nagellak om uit te proberen.
 
 
De Shiny Lip Fluid voorziet de lippen van voldoende kleur en glans. De textuur van de gloss is niet plakkerig, brengt gemakkelijk aan en heeft een lekkere vanille geur. De kleur Nude Rose is een kleur die ik gemakkelijk dagelijks kan dragen. Het is net een tikkeltje anders dan mijn eigen lipkleur. Waardoor ik het wel een perfecte nude kleur durf te noemen. Benieuwd naar een full face make up met deze lipgloss? Klik dan hier.
 
 
De Lasting Color Glossy Nail Polish in Princess Paillettes trekt meteen de aandacht. Glitterlakjes doen het altijd goed tijdens het eindejaar. Dit is echt real bling bling. Als ik werk met een iets grovere glitternagellak dan kom ik het wel eens tegen dat de grote glitters moeilijk van het kwastje afkomen. Maar bij deze Princess Paillettes was het geen probleem. Het mooiste effect bekom je door deze lak als topcoat te gebruiken over een andere crème nagellak. Leuk weetje, zo'n glitternagellak verbergt ook meteen kleine lakfoutjes.
 
 
Voor een verkooppunt bij jou in de buurt kan je bellen naar 093645110 of mailen naar info@neolabo.be
Shiny Lip Fluid (verkrijgbaar in 4 kleuren) - 15 euro
Lasting Color Glossy Nail Polish (verkrijgbaar in 4 kleuren)  - 6.45 euro

5 opmerkingen: