26 dec 2013

NOTD | CHRISTMAS NAILS

Ik hoop dat jullie volop genoten hebben van de warmte van de Kerstdagen! Ik vier vandaag, op tweede kerstdag, nog wat verder. Al zal het wel wat rustiger zijn dan de voorbije dagen.
 
Bourjois heeft net als de meeste merken een holiday collectie, waarvan je zeker nog een review mag verwachten in de loop van deze maand. Maar ik toon je vandaag alvast hun twee kleuren nagellak die behoren tot de look.


Het 1 Seconde gamma staat bekend om het feit dat de lakjes snel drogen. De kwastjes zijn breed (voorbeeld), voor mijn persoonlijk hadden ze iets smaller mogen zijn. De kleuren dekken egaal en zijn beiden het mooist als je twee laagjes nagellak aanbrengt.
 
Red Dingue is een kersenrode nagellak, een klassieker als je het mij vraagt. Het is niet meteen een verrassend spannende kleur, maar wel een kleur die velen dragen. Tot slot blijft bordeaux rood tijdloze elegantie. Veel vrouwen hebben waarschijnlijk een gelijkaardige kleur al in hun badkamerkastje staan.


It's Raining Stars daarentegen is wat boeiender. Het is een liquid sand nagellak waarbij parelmoer en zilveren glittertjes zorgen voor een egaal steentapijtje. In het begin voelt het raar aan. Het effect vind ik verrassend mooi. In tegenstelling tot wat je gewoon bent, voelt deze lak niet glad aan op je nagel. Je hoeft dan ook geen topcoat aan te brengen hierover, aangezien het effect eerder mat is. It's Raining Stars is ook een leuk kleurtje voor te dragen op je nagels tijdens oudejaarsavond. Hiermee steel je ongetwijfeld de show.
 
Te koop bij Di, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en in de zelfstandige parfumeriën. Prijs per stuk 8.49 euro - 9 ml. Beiden limited edition.

7 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren, allebei heel feestelijk. Het rode lakje vind ik ook echt een klassieker; zoiets mag in je stash niet ontbreken en de zilveren vind ik ook erg mooi, ik ben dol op liquid sand lakjes! Je hebt ze zo trouwens leuk gecombineerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het glitterlakje spreekt mij wel erg aan :) :)

    BeantwoordenVerwijderen